polamaniec Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 Bujać to my, ale nie nas ile procent reklamacji jest na korzyść klienta 1-5 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 c**j wie nie robię na paczkach za polecony dostajesz jakieś 150zica - jeśli zaginą śmieszy mnie jak ludzie wysyłają jakieś brylanty poleconym a potem dostają 150 i nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2010 ku**a jakie pojebane te baby w tym pośredniaku to masakra. dzwonię rano i nawijam babie o co mi chodzi. ta proszę czekać łącze. to czekam melodia gra, odbiera druga znowu nawijam to samo a ona proszę czekać już łącze i odbiera trzecia, która mówi mi że nie ma koleżanki w pokoju która się tym zajmuję. Nożesz ku**a ja pier**ę!. mówi żebym zadzwonił za 20-30 minut a najlepiej za 40 to będzie koleżanka, co się na tym zna. to dzwonię po 40 min i co??? ku**a ta sama historia łączenie od jednej do drugiej i w końcu jest, odebrała koleżanka tej trzeciej. ona miała się na tym znać, a to ja więcej wiedziałem od niej na ten temat i w końcu i tak nic się nie dowiedziałem o tym co chciałem, mówi mi niech pan przyjdzie do nas do pokoju nr 7. I co mam zapierdalać całe miasto zeby znowu nic sie niedowiedzieć??? ja pier**ę co za biurokracja. odechciewa się żyć w tym kraju. siedzą takie ku**y niekompetentne, a ludzie po studiach drugiego stopnia nie maja roboty. krew zalewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2010 ku**a mac zajebana w dupe roda kurway z kelnerami wygrać nie potrafią w pizdu... jeszcze straccić w 90 minucie brame to jest ku**a szczyt frajerstwa jebaki leśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2010 je**ć tych skurwysynków z Athletico. A i zawsze i wszedzie sunderland je***y bedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2010 kurrrrwaaaaaaaaaaa Barcelona zajebanaaaa strzelac do hujaaaa ku**a seville rozjebac w pizdu a ku**a duńskie ścierwo nierozjada by ich hujjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2010 kurrrrwaaaaaaaaaaa Barcelona zaje*** strzelac do hujaaaakur*** seville rozjebac w piz** a kur*** duńskie ścierwo nierozjada by ich hujjj przecież tym pizdom już nie chce się grać - wygrali wszystko co było do wygrania i pierdolą takie spotkania - jeden Messi Barcy nie czyni- skurwysyny zasrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2010 kurrrrwaaaaaaaaaaa Barcelona zaje*** strzelac do hujaaaakur*** seville rozjebac w piz** a kur*** duńskie ścierwo nierozjada by ich hujjj przecież tym pizdom już nie chce się grać - wygrali wszystko co było do wygrania i pierdolą takie spotkania - jeden Messi Barcy nie czyni- skurwysyny zasrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2010 huj im w czache... bardziej jestem wkurwiony na siebie bo juz kupon szedł w akceptacje i zobaczyłem te pizdy.. to sobie mysle ze jakim hujem oni mają nie wygrac... a ku**a takim hujem jak dzis pokazali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2010 ja pier**e je***y słupek mógł to trafić pedał w tej koncówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2010 Verdasco ty skurwysynu, idz panienki powyrywaj a nie pokazujesz sie na tym korcie i dajesz dupy bez mydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 wszystko to c**j !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 Zjadłem jakieś badziewie na mieście i chyba wysrałem jelita Na jedzenie nie mogę patrzeć moim dzisiejszym posiłkiem dnia jest gorzka herbata Chyba będę musiał wysłać tu i ówdzie znajomych z sanepidu bo tak ku**a nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 hehehe no to miłego łamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2010 pewnie ostre było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2010 kkkkkuuuuuuuuurrrrrrwwwwwwwaaaaaa już drugi raz dałem te jebane kaczory z handi i drugi raz kutasy wygrali jendym gole. po to ku**a całą noc czekam na mecz zeby ku**a o 6:30 mnie pierdolnął??? ku**a je***y perry i jebaniec selene skurwiele sam na sam ku**a nie trafi . jak by miał pustą bramke tez by jeden z drugim nietrafił.popierdoleńce do huja zajebanego im była mać.zamiast sie wyspac to ku**a denerwuje sie na pojebanych meczach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2010 dobrze, że wygrali przynajmniej tym jednym, ja podwoiłem zakład, ale z drugiej strony dobrze, że kimałem od 3 bo też bym nerwa miał i niewyspany chodził nie ma co pazernym być kurs 2.0 był przyzwoity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2010 Ipswich skurwysyny!! Oszukaliscie mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2010 Chciałem powiedzieć coś bardzo ważnego: ku**a mać czemu ja jeszcze nie śpię ja pier** to o chu** Pana nie podobne żebym ja o tej porze tu był. Chyba mi nieźle we łbie odjeba** Dziekuję :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2010 speed to zło smoke weed every day a będziesz spał dobrze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2010 z żarciem w koju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2010 Chu* w dupę Howardowi!! To ja pół nocy nie śpię snuję się na nogach a oni mi taki piękny kupon zje**ł!! Szmaciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2010 ku**a mac co za cioty zajebane z barcelony nie potrafia ku**a grac do konca ,.... [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-11-21, 22:46 ] 0:8 Wiem że apetyt rośnie w miare jedzenia ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2010 Teee nie obrażaj mnie tu Barcelony mówilim że nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2010 Gent, złamane belgijskie kutasy Celtic, chuje, lachociągi, kurwistrzały Te dwie drużyny oprócz tego, ze są kim są łaczy jedno: STRACILI BRAMKI ODBIERAJĄCE IM PROWADZENIE W DOLICZONYM CZASIE GRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2010 k u r w a już nigdy wiecej nie gram tych j e b a n y c h FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2010 szmaty z Lizbony !!! ku**a przerzucam się to totolotka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2010 szmaty z Lizbony !!! kur*** przerzucam się to totolotka chyba Świnka morska spokój !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 Sevilla pier****ne ku**y!! No rozniese coś zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2010 Kurwilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi