Skocz do zawartości

Bez cenzury

Obstawianie

Rekomendowane odpowiedzi

wolałbym ten wykład niż złamany nos. a zresztą w sobotę mam wykłady od 8 do 20 w tym 5 godzin z jednym typem. to dopiero będzie hardkor. zwłaszcza ze ryj mam jak po 12 rundach :k:

nożesz ku**a zmienili mi plan bo jakiś nadzwyczajny się rozchorował i mam teraz z jednym typem 7 godzin (sic!) ja pier**e od 10:45 do 18:05. trzeba krzyżówki kupić bo nawet czak na sucho nie wysiedzi.

co do ryja dziś już lepiej, zaczynam strupy zrywać %-)

Az napisze co za pier*** szmaty z Turynu wszyscy leja Salzburg jak chca tylko oczywiscie te jabane cioty graja jak ostatnie szmaty je*** frajerstwo

to ja się dołączę :krzeslo: pier****ne ku**y z mega frajerską obroną

Ten lech to ku**y zajebane !! rozjebał bym ryj temu czarnemu frajerowi co biega na ataku ku**a żal poprostu niech ku**a spadają z tej frajerskiej ligi i niech przegrywaja wszystkie mecze w Lidze Europejskiej ...

Gość old_Chomik

ku**a zajebane piłkarzyki z Lyonu, a żeby i spadli ku**y z tej ligi i c**j, niech rozjebią system... pewniak weekendu zajebany w kurwe... PRZERWA O CHOOOOOOJ

nooooooooooooooo %-)

ku**a mać co za weekend. wczoraj kładłem sie spać juz spokojny, ze przynajmniej jeden kwit mi wejdzie i wyjdę na swoje. a tu dupa blada. ja pier**e Santos wygrywał po pierwszej 2:0 i już rogal sie pojawił na mej twarzy. a teraz ku**a patrzę i nie wierzę. w drugiej połowie dali sobie wpierdolić 3 bramki Prudente, które jeszcze grało pod koniec meczu w dziewięciu. nożesz ku**a armagedon :f:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...