Sebigi Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2010 Jaka stypa ma ktoś jakiąś propozycje czy gdzieś można zagrać o kase w obojętnie co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2010 spadam spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2010 wolałbym ten wykład niż złamany nos. a zresztą w sobotę mam wykłady od 8 do 20 w tym 5 godzin z jednym typem. to dopiero będzie hardkor. zwłaszcza ze ryj mam jak po 12 rundach nożesz ku**a zmienili mi plan bo jakiś nadzwyczajny się rozchorował i mam teraz z jednym typem 7 godzin (sic!) ja pier**e od 10:45 do 18:05. trzeba krzyżówki kupić bo nawet czak na sucho nie wysiedzi. co do ryja dziś już lepiej, zaczynam strupy zrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2010 Napisz ktos na SB " IREK PW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2010 Jestem jestem ale mam kaganiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2010 VILLA I MESSI CO ZA DWIE śLEPE ku**y!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 17 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik 2010 Zajebany w dupe United to są ku**a patałachy jednak... nie ma krystyny to nie ma kto ku**a wygrać czy jaki c**j? Normalnie kosmos ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2010 Az napisze co za pier****ne szmaty z Turynu wszyscy leja Salzburg jak chca tylko oczywiscie te jabane cioty graja jak ostatnie szmaty je**ć frajerstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2010 Az napisze co za pier*** szmaty z Turynu wszyscy leja Salzburg jak chca tylko oczywiscie te jabane cioty graja jak ostatnie szmaty je*** frajerstwo to ja się dołączę pier****ne ku**y z mega frajerską obroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 a mnie wku**ia real Chomik co Ty ku**a grasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 ch****o i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 Forza Juve !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 juve ty sukoooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 Soderling co za kutas i zajebana dziwka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2010 jebane ku**y suki szmaty z Valencii, niech ich c**j strzeli skurwesyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 Ten lech to ku**y zajebane !! rozjebał bym ryj temu czarnemu frajerowi co biega na ataku ku**a żal poprostu niech ku**a spadają z tej frajerskiej ligi i niech przegrywaja wszystkie mecze w Lidze Europejskiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 chyba normalne, ze sa zmeczeni i skupiaja sie na lidze europejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 skupiają to oni się na sraczu LEGIA mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 Lyon :k: Co za kurwistrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 co racja to racja też się WKURWIŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 ku**a zajebane piłkarzyki z Lyonu, a żeby i spadli ku**y z tej ligi i c**j, niech rozjebią system... pewniak weekendu zajebany w kurwe... PRZERWA O CHOOOOOOJ nooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 pewniak weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 wez nie wkuriwaj nawet... dawno tyle kaski nie przejebalem co w ten weekend chujowa ta bukmacherka i tyle... pier**e nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 Sie rokrecili chlopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 ku**a mać co za weekend. wczoraj kładłem sie spać juz spokojny, ze przynajmniej jeden kwit mi wejdzie i wyjdę na swoje. a tu dupa blada. ja pier**e Santos wygrywał po pierwszej 2:0 i już rogal sie pojawił na mej twarzy. a teraz ku**a patrzę i nie wierzę. w drugiej połowie dali sobie wpierdolić 3 bramki Prudente, które jeszcze grało pod koniec meczu w dziewięciu. nożesz ku**a armagedon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 wez nie wkuriwaj nawet... dawno tyle kaski nie przejebalem co w ten weekend chujowa ta bukmacherka i tyle... pier*** nie gram haha to samo mógłbym powiedzieć Lyon dziady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 ja wczoraj wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 brawo Ziele ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 No widzę że listonosze szaleją ,a mi znowu paczka na poczcie zaginęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2010 reklamacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi