---perpan--- Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 wolałbym ten wykład niż złamany nos. a zresztą w sobotę mam wykłady od 8 do 20 w tym 5 godzin z jednym typem. to dopiero będzie hardkor. zwłaszcza ze ryj mam jak po 12 rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 tutaj nawet można pisać niecenzuralne słowa mam wykład do wyboru a koles tak nudzi że masakra, a wykład nazwał globalizacja przedsiębiorstwa, ku**a ciekawiej jest na stypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 to ja zapraszam do mnie w weekend na wyklady z edukacji zdrowotnej tam to jest ku**a masakra... a jeszcze zaliczenie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 co się stało od kogo oklep był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 chomik i dobrze Ci tak za to pytanie co słychać na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 ba, na stypie to szamka jest i wódka sie trafi. żyć nie umierać swoją drogą jakieś 5 lat temu jak studiowałem historię to typ tak zanudzał, czytając z kartki o jakiś urnach wykopanych gdzieś tam, przez 1,5 h to z 40 osób ok 15 usnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 A ja was nie zaproszę bo ten etap studiów mam już niestety za sobą piękne lata wspomnień :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Pique stara dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 A ja was nie zaproszę bo ten etap studiów mam już niestety za sobą piękne lata wspomnień :mrgreen: studiowania nigdy za dużo ja zaczynam np nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Pique stara dupa Zaraz Ci dam starą dupę wara od mojego wieku. Tak apropos od października też zaczynam sobie drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 co się stało od kogo oklep był ? hehehe żebym ja to wiedział. przeważnie tak mam jak walę wódę ze 3-4 dni poza domem. ale już teraz to się ogarniam. bo jeszcze tak obity nie byłem. jednego uwaliłem a potem padłem sam, a krawężnik nadal twardszy niż nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 ku**a i już 17 dochodzi. muszę na komende zpierdalać na podpis dozorowy. przejebane i tak od 2 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Pamiętasz hasło garda? do czego ona służy? Wyłapałeś plombę, niech się druga nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 o 17 to ja będę miał święto bo zacznie się weekend mój szkoda że na sb nie mogę pisać bo by było łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Jeszcze tylko 6 dni dasz radę jak chcesz możemy się zamienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 moze sciagne na weekend, zalezy od mego humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 nie no wiem dam radę i umiem ponieść konsekwencje swoich czynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Ktoś w Warcraft III gra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Ktoś w Warcraft III gra ? Nie spamuj to nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 20 min i wolność czas na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 nadal spokojnie wygrał a kurs w Expekt podobny do overa żab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Trzeba było grać to co ja to wspólnie byśmy sobie poklnęli i bana na SB dostali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 do domu idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 A mówiłeś że na piwo Oszukaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Byłem samochodem to nie pije wtedy napisze ktoś na SB akupoczek PW ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Napisałem 5 zł się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 o ku**a keno dało wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi