Mazur Napisano 23 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 23 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2010 wpi***ol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2010 Liczyłem na lepszą ripostę po połowie godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 ku**a mać - kupiłem na allegro pewną rzecz za 700zł okazała się zjebana - dzwonię do sprzedającego, mam odesłać do reklamacji. Było to 2 tygodnie temu, koleś mówi, że nic nie dostał. Sprawdzam na stronie poczty gdzie jest przesyłka, a tam pokazuje mi w ogóle inne miasto dostarczenia Sprawdzam all i okazało się ze w wygranych kliknąłem "pokaż dane sprzedającego" nie przy tej aukcji co trzeba i wysłałem na złe dane Dzwonie do typa dziś, że się jebłem, żeby mi to odesłał bo pomyliłem dane, a zwrócę mu koszty wysyłki - a ten, że nie wie gdzie to jest bo brat zabrał i obecnie wyjechał... Czy to nie podchodzi pod art. 284 par. 1 k.k. : "Kto przywłaszcza sobie cudzą rzecz ruchomą lub prawo majątkowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Sprawca przestępstwa zatem przywłaszcza sobie cudzą rzecz lub prawo majątkowe, przez co należy rozumieć bezprawne, z wyłączeniem osoby uprawnionej, rozporządzenie znajdującym się w posiadaniu sprawcy cudzym mieniem ruchomym przez włączenie go do majątku swego lub innej osoby i powiększenie w ten sposób swojego lub innej osoby stanu posiadania." ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Oczywiście To tak samo jak znaleźć na ulicy nieopodatkowane pieniądze i je sobie przywłaszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Poczekam z 3 dni jeszcze - taki mu dałem termin na wysyłkę. To jakiś leszcz co grę od niego na PS3 kupiłem... mogłem źle wyżej kliknąć chociaż to firma była wyżej może by odesłali, a tak muszę się męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Adres masz, bierzesz persia i wpi***ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 bierzesz persia chyba go nie widziales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Aż tak źle jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 nie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 No a mario to koks w huj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 Trochę godzin na siłowni i jesteś kox:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 Persiu w CageFight nadrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 doladnie, bo normalnie 3x w tygodniu silka, bez koksu, a tutaj to mam zawrót głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2010 łapia ku**a dony na lewo i prawo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2010 Kur** jeba** belgijskie ch*** ze Standardu!! Panie, nie daj im w tym roku mistrzostwa ani w ogole niczego im nie daj! Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2010 Przecie wygrali, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2010 HC -1,5 i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex1950 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2010 Hehe ja miałem podobnie we wtorek jak mi everton zje**ł piekny kupon.ku**a mac,niech z lecą,będzie dobrze.A byłbym do przodu 230 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2010 podbijam ! Jebana pierdolna minestoa w mlb chuje jebane i tyle , osly z czolowki tabeli a ku**a graja jak patalachy zeby nie bylo tylko oni mi nie weszli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2010 ku**y jebane z Koszyc, skurwesyny pier****ne w dupe!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ku**a oszaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2010 nooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 25k GTD 22 vs AA, flop Bingo 2KJ, turn J, river AAAAAAAAAAAAAaaaaa i papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Nic nowego, dzisiaj tradycyjnie sobie usiadlem do freerolla, QT vs 45 ( :uwaga: ) flop 4Q2 - raise, all in, turn jakies tam 6 czy 7, river 5. Moje kur*aaaaaaaaaaaaaaa nioslo sie echem. Zaczalem sie zastanawiac czy ten tekst z "kreconym" oprogramowaniem pokerowym to nie jest przypadkiem prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 e takich to ja mam codziennie xxxx, tylko akurat to byl duzy turek, troche niesmacznie tak odpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Jak zaczynacie od fr to grajcie ich jak najwiecej, bo w pokerze jak sie zarabia to w longrunie, nie ma drogi na skroty, chyba , ze ktos ma fuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 ku**a zjebany wykład jaka masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Nooo a na Sb popisać się nie da i nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi