Jump to content

Nowy nick/alias

mario91
 Share

Recommended Posts

Panowie, mam do Was wielką prośbę, wymyślcie mi nowy nick/alias do roomów, Akindu i inne końcówki już mi się znudził, chu***o mi idzie, potrzebuje zmiany, czegoś nowego, tak jakbym coś zaczął od nowa etc. wiecie ocb. Czekam na propozycje, może być po ang, albo jeszcze w innym języku, może składać się z dwóch fraz/słów, może być śmieszny, ale wiecie musi mieć to coś zaje*** w sobie i żeby oczywiście nie był już zajęty :D :D Dla najlepszego, który wybiorę pochwała :smiech:%-)

c'moon :D

a czym się interesujesz? mój każdy nick jest związany z czymś co lubię :)

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-11-20, 15:41 ]

to jak wyjaśnisz swój jeden z aliasów "połykam" :zaskoczony:

a czym się interesujesz? mój każdy nick jest związany z czymś co lubię :)

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-11-20, 15:41 ]

to jak wyjaśnisz swój jeden z aliasów "połykam" :zaskoczony:

:k:

interesuje sie pokerem %-) A tak na serio to glownie sport, pingiel, siata, troche informatyka, kompy, muza, tv ale to raczej nie jest nic zwiazane z fajnym aliasem %-)

fuckingsick dobre :D

A co powiecie jumanji (dzumandzi) %-)

nie film tylko bajka :D

Juz wiem "Nittaku" dobra firma w pinglu, gralem przewaznie w koszulce Nittaku (niebieska z kolnierzykiem :D ) i zdobywalem puchary, dyplomy wiec raczej tez w poksie bedzie szlo ok :D :D :D

oo, patrzcie :D Jest jeszcze Butterfly, Nittaku tak jak wspomniałem, Stiga, Donic, TSP :D Ciekawe na jakim poziomie grałeś :D bo ja to od 1 kl. podstawowej napierdalalem, żeby był taki skill w poksie jak w pinglu :D

Cos Ci sie poje**lo %-) Wygrałeś OTK (Ogólnopolskie) a na WTK (Wojewódzkich) bez szału ? :k: Nie wierze, że przez 1,5 roku treningu byłeś w stanie wygrać jakiegoś OTK, ba nawet WTK tez raczej nie, moze jakies gminne ? %-)

juz nie pamietam jak to było , to co jest ponizej WTK , pamietam szał jak pierwszy raz sie "kleiło" %-) bo chlopaki co grali dłużej juz to dawno robili , ogólnie fajne wpomnienia :)

• 2 weeks later...