Jump to content

n tv czy cyfrowy polsat ?

Guest joozek
 Share

Recommended Posts

Guest joozek

Mam taki dylemat co wybrać

W skład pakietu ma wejsc : sport,cos z dicovery,informacje,cos dla dzieci

Jesli ktos ma cos do powiedzenia na ten temat to zapraszam do podawania swoich złotych mysli.

Ja mam CP i jestem w miarę zadowolony, discovery, informacji od ch**a, sportu też w miarę i dla dzieci również kilka programów, pakiet familijny. Z tego co wiem, to na N co do sportu masz więcej magazynów, programów sportowych i takich bajerów, a na CP bardziej konkretne dyscypliny, po przejrzeniu oferty jakieś 2 lata temu wybrałem CP, oczywiście mam na myśli porównanie pakietów z N w tym samym przedziale cenowym :)

• 2 weeks later...
Guest old_Chomik

no co nikt nie ma nic do powiedzenia w tym temacie ? XD

też się zastanawiam co kupić, ale nie mam pomysłu co lepiej :)

pisać kto co ma i czy jest zadowolony :))

ja mam kablówkę :wstyd: i wszystko co wyżej wymienione jest ;) sport(Eurosporty + Polsaty Sport), Discovery wszystkie,info TVP 1 "Wiadomości" %-) , TVN "Fuckty" itd %-) i dla dzieci MiniMini :mrgreen: ,Cartoon :mrgreen: i ZigZap,w zupełności wystarcza :)

btw. Cześć Chomik :piwo1:

Ja mam polsat, jako kibic siatki jestem w pelni zadowolony :D Teraz polsat ma jeszcze LM i LE.

Nie narzekam, generalnie juz sie nie oplaca brac TV, masz szybiego neta masz wszystko :D

Guest old_Chomik

no niby tak,

ale jak już jest nowy telewizor to przydałoby się pooglądać coś innego niż same seriale z kanałów TVP1, TVP2, Polsat czy TVN XD

Dawno tu nie zagladałem ;)

no niby tak,

ale jak już jest nowy telewizor to przydałoby się pooglądać coś innego niż same seriale z kanałów TVP1, TVP2, Polsat czy TVN XD

własnie o to mi chodziło - ma byc cos pod tv z hd

kablowka - lipa bo nadaje w analogu i w dodatku droga

chyba tez sie skusze na n-ke

Chrumek ja mam zestawik Cyfra+ i Nka z kanałami HD + TV odpowiedni i jest miodzio %-)

Jakość obie stacja mają dobre, Polsat odstaje.

Ja oglądam tylko informacje, biznes, sport i czasami filmy, ale te ostatnie raczej wypożyczam.

A no i bierz koniecznie oferte z recorderem ;)

Ja mam w jednym pokoju CP

W drugim Cyfre +

I tak się jakoś uzupełniają, że więcej mi nie potrzeba :)

I tak w większości oglądam tylko kanały sportowe, informacyjne i czasami muzyczne :)

Guest old_Chomik

Na Nce minusem jest chyba tylko to że nie ma "polsatów" ale to raczej nie problem, bo zwykły polsat mam na analogowej, a do polsatu sport jakoś nigdy nie miałem przekonania.