mario91 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Wiem, ale ostatnio mam tylko 1mb neta to mi sie nie chce Na konsole chyba lepsza fifa, ale na PC zawsze pes rzadzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Niedlugo NFS The Run, bedzie mozna wysiac z fury i spier-dalac przed psami (choc kontrola nie bedzie w 100%) no i poszli po rozum do glowy wracaja do nielegalnych wyscigow Btw, ciekawe kiedy zrobia fotel do takich gier z efektem wciskania w autach o duzej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Pany pytanie jest co lepiej kupić iksa czy pleja ? jeżeli iksa to podajcie adres z allegro do aukcji bo tych iksów tam jest parę a jestem zielony w konsolach Z góry dzięki tylko proszę o konkrety a nie jakieś durne teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Plej Gry w większości te same wychodzą, ale np. GT5, Uncharted, Heavy Rain, Killzone, LBP 1 i 2 itp. na xkolcka slabo z exc Halo, Forza ? inne nieciekawe , Napęd, darmowa sieć, przeglądarka, ps3 ma lepsze pady (może to już kwestia przyzwyczajenia bo od ps1 identyczne). Nie wiem jak po przeróbce xklocka ale w ps3 dodatkowo dochodzą zaawansowane odtwarzacze multimedialne, emulatory starszych konsol itp. Iks Pady wygodniejsze w iksie, xlive miazdzy tryb sieciowy w plejce, zgadza sie jest kilka gier na ps3 ktorych nie ma na iksa, ale za to biblioteka gier na iksa duzo wieksza wiec tym sobie to rekompensuje, wystarczy spojrzec na linki do gier na stronkach, cena, teraz kinect z czasem bedzie miazga, mniejsze zuzycie pradu ( ), ogolnie ceny akcesoriow duzo nizsze. Jak widac kazda konsola ma swoje plusy i minusy i pisanie, ze ta lub inna nie jest warta zakupu jest nie na miejscu, bo najwazniejszy jest fun podczas gry, a to akurat mamy zapewnione czy to grajac na ps3 czy na iksie. Poza tym to sie chwali co sie ma Co do aukcji iksa: jesli chcesz bez kinecta: http://allegro.pl/xbox-360-slim-250gb-idealna-do-lt-2-0-gratis-i1861242201.html jesli z kinectem: http://allegro.pl/konsola-xbox360-250gb-kinect-gra-super-cena-i1877820724.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Dzięki będę miał na uwadze pod koniec roku sobie zakupię (na święta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Jak na piratach będziesz pykał to xbox bo z ps3 jest problem obecnie jak nie to oczywiście PS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2011 Jak na piratach będziesz pykał to xbox bo z ps3 jest problem obecnie jak nie to oczywiście PS3 sam mam pleja i z czystym sumieniem polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2011 Za tydzień Uncharted 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Dobra nabyłem jednak padło na ps3 miało być na święta ale nie wytrzymałem co tam Pany proponujecie do grania ? Rpg najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Przerobiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Nie, dopiero zakupiłem dzisiaj po remoncie będę się bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 A jak wygladaja teraz sprawy z przerobka ps 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 mario nie mam pojęcia nie interesowałem się tym teraz ja tam tylko będę pogrywał w fifkę na razie ufc i jakiegoś rpg więc mam jeszcze czas żeby ogarnąć temat. Chociaż i tak za te 3 gry zapłacę w hukkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb@ Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Na dobry początek polecam Uncharted 1 i 2 (razem około 100zł) i trylogię God of War ( około 100-150zł) za trochę ponad 2 stówki masz 5 bardzo dobrych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 lepiej zawsze miec za 20zl jak nie gra sie przez siec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Na dobry początek polecam Uncharted 1 i 2 Zaraz będzie 3 więc warto w 2 poprzednie zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2011 BATTLEFIELD 3 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2011 Kur-wa wymyslili update z wrzesnia 2011, ktory cofa przerobka konsoli i trza lt 2.0 wgrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2011 Uncharted 3 czekamy na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 Top Spin 4 wyje-bany, nie wiem czemu dopiero pobralem praktycznie jak gra live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2012 http://gry.onet.pl/wiadomosci/wyciek-informacji-o-gta-v,1,5070519,artykul.html Nasz bohater będzie mógł zażywać różnego rodzaju narkotyki, które będą miały wymierny wpływ na jego zachowanie. Bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 PES2014 GTA V Trzeba będzie znaleźć czas na grę, na dysku już siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 ps3 albo xbox ? co lepsze? jest jakaś różnica? oprócz ceny pegasusa juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 PS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 Ja mam xboxa, ale co lepsze to nie wiem...zależy co brałbyś pod uwagę... - grafika raczej bez różnicy - lepiej mi się gra na padach iksa - ruchome gry lepsze pod iksa (kinect) - gra online - ps3 darmowe, na iksa kupujesz kody np. na allegro, to 12-miesięcy kosztuje ok 100-120zł, możesz kupić zdrapki na miesiąc - to bodajże wtedy wychodzi po 20zł, po pierwszej aktywacji chyba 3 miesięcy darmowe - gry tu i tu prawie te same, oprócz kilku prestiżowych tytułów zrobionych pod jedną konsolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 Na ps3 więcej tytułów dedykowanych, darmowy multi - główna zaleta ps3, pad kwestia gustu do ps4 jest fajny to poczekaj na ps4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 a po huj az 500gb te ps3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektro78 Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 Jeśli nie zależy Ci na graniu po sieci i chcesz mało wydawać na gry to bierz przerobionego xboxa. Plusem są oszczędności i grafika w grach multiplatformowych. Pad to kwestia gustu dla każdego z osobna. Kinect tak samo jak move nadaje się tylko na posiedzenia ze znajomymi bo samemu nie ma sensu w to grać. Chyba że z kobitką Na PS3 jest więcej gier dedykowanych tylko dla tej konsoli i imo są lepsze ale to też kwestia gustu. Granie po sieci jest darmowe bez żadnego abonamentu. Ale sugeruje wykupić abonament Playstation Plus gdzie co miesiąc dostajesz 2 pełne gry na PS3, 1 na PS Vita i od stycznia 1 na PS4. Dlatego przyda się duży dysk bo trzeba mieć gdzie te gry trzymać. Sam mam już około 20-25 gier z abonamentu i brak czasu żeby to wszystko ograć. PS4 proponuje odpuścić przynajmniej z rok jak będzie już dużo gier to raz a dwa jak będą wychodzić już kolejne wersje. Pierwsze PS3 padały dość często i dopiero po jakimś czasie wszystko zostało zoptymalizowane. Tyle ode mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 a po h** az 500gb te ps3? jak to po co - na ściągnięte gry po pewnym czasie to i tak mało i trzeba podłączać zew dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi