pershing Napisano 9 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2009 W tym temacie rozmawiamy o konsolach (PS2, PS3, Xbox360, Nint WF, etc.) Od 3 miesięcy jestem posiadaczem Xbox360 - idealny pakiet do pokera, a że prawdopodobnie zawsze będę dużym dzieckiem to jakie gry polecacie? Ogólnie szukam gier multiplayer, gdzie jest możliwość podziału monitora/telewizora na 2-4 części, czyli po prostu granie na jednej konsoli bez trybu LAN/Xbox Live, etc. Z takowych posiadam na razie: PES09 WWE Smackdown vs Raw09 Street Fighter 4 UFC 09 Burnout Paradise The ultimate box NBA 2k9 NHL2k9 Gears of Wars 2 Halo 3 Od razu poprosiłbym jeszcze o linki do rapidshare (wersja europejska - więc PAL oraz RF) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 14 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2009 Hejo. Ze swojej strony mogę Ci polecić Army of Two Kane & Lynch Z tego co wiem Resident Evil 5 tez ma tryb kooperacji. Poza tym wszelkie sportówki typu Madden, Fifa. Linków do rapida nie mam, ale jak będziesz chciał mogę Ci podrzucić hash'e do moorhunta na PW. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 poszukuje jednego pliku z gry monopoly xbox360 region free - konkretnie part 16, który zajmuje 95,37mb - najlepiej szukać pod "monopoly-cclx) wyszukiwałem przez google - jakoś 20 pierwszych plików - efekt każdy offline szał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bednar21 Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 Jaką konsole byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 Posiadam xbox360 głównie z racji tego iż jako jedyną (ps3, wifi) można jeszcze przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2009 Napiszę trochę więcej, a mianowicie: na pewno ciężko mi się wypowiedzieć obiektywnie, ponieważ posiadam tylko Xbox360 Elite, tak jak napisałem poprzednio głównie z racji tego iż można przerobić tą konsolę, a gry do tanich nie należą - od 50 - 200+ w czasie gdy kupowałem konsolę, najwięcej gier było dostępnych na xbox360, no i przede wszystkim gra online, tutaj microsoft miażdży technicznie PS3 wygląda nieco lepiej, posiada czytnik BL, w pierwszych modelach Xbox360 pojawiały się pewne problemy techniczne, ale nowa seria - bez zarzutów w PS3 masz możliwość odtworzenia gier z PS1 i PS2 natomiast Nintendo to inna bajka, ponieważ grywalność z kolegami przy piwie jest megaaaa, oczywiście dzięki kontrolerom, mało gier, typowa konsola rodzinna, gra dla towarzystwa, ale w niedługim czasie planuję zakupić takową grafika w porównaniu z PS3 oraz Xbox360 wypada słabiutko, ale tak jak napisałem, firma postawiła na grywalność z przyjaciółmi... Moim zdaniem lepiej wypada Xbox360 w porównaniu z PS3 - grafika z deka lepsza na na PS3 (ale to nie jest reguła, zresztą to mini detale), ale do tego potrzeba naprawde dobry telewizor, liczba gier dla microsoftu, system Xbox live chyba Xbox360 jest trochę, głośniejszy w pracy, ale to też decybelki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukierek Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2009 jak to z tym xbox live ? banują czy nie ? grałeś może tam ? jedni piszą że tych co mają piraty banują a drudzy że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2009 Tak naprawdę nie wiadomo do końca jak to jest, w sieci spotkasz różne opinie, osobiście nie znam osoby która zostałaby zbanowana... Przede wszystkim należy przestrzegać prostych zasad, sprawdzać gry czy są kompatybilne z iXtreme (np. programem Mulleter), na pewno nie grać w nowe gry przed oficjalną premierą, no i na wersji 1.4 dość często banują, 1.51 "bezpieczniejsze" reasumując nigdy nie będziesz miał pewności czy dostaniesz bana, ale jak to mówią jest ryzyko, jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bednar21 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2009 Ok dzięki persh za rady, chyba zdecyduję się na tego xboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 Witam Panowie miał ktoś może już do czynienia z konsolą Nintendo Wii? Jeżeli tak to czy próbowaliście ją skonfigurować czy cokolwiek z nią zrobić, żeby działały pirackie gry z netu? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 Hejo. Ze swojej strony mogę Ci polecić Army of Two Kane & Lynch Na chwilę grałem w Kane & Lynch, ale trochę to słabe, poziom dość mizerny, graficznie słabo, ale to bodajże gra 2007/2008 więc się nie czepiam, jakoś mnie szczególnie ta gra nie ujęła A po drugie chodziło mi o granie multiplayer splint screen, bez kampanii, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 Witam Panowie miał ktoś może już do czynienia z konsolą Nintendo Wii? Jeżeli tak to czy próbowaliście ją skonfigurować czy cokolwiek z nią zrobić, żeby działały pirackie gry z netu? Z góry dzięki za odpowiedź Witam przedstawiciela w niedługim czasie drugiej ligi http://www.konsola.pl/forum/index.php?showtopic=26877 Ogólnie pytaj na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2010 Co do wyboru to rzecz jasna, że PS3 PS3 złamane ? http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/psjailbreak-playstation-3-jailbreak-for-ps3-consoles-arrives/ ciekawa sprawa, choć ciężko znaleźć oficjalne oświadczenie Sony (większość oświadczeń to fake) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 25 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2010 ile lat od premiery PS3 minelo ? 3-4 lata dlugo walcza nad tym blue rayem , ciekawe dosc dlaczego nei udaje sie zlamac , moze temu ze ruskie wola X360 Albo poprostu zajebali MGS4 i GoW ze sklepow i pierdola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2010 Długo bo się postarali nie to zacofany microshit Zresztą według mnie to info o złamaniu to fake, bo ciągle jedno źródło jest podawane, filmy kiepskiej jakości, ktoś wyczuł łatwą kasę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2010 Gra ktos z Was na xboxlive w call od duty modern warfare 2? Zawsze jestem chętny na sparing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2010 Kup PS3 to zagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2010 Kup PS3 to zagramy ja to raczej team deathmatche, jakieś 6dni onlajn nagrałem i dałem im potrenować gruby ilu z rzędu masz ? czy nie grasz po sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2010 Nie mam CODa ale w listopadzie zapewne kupię nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 ja mogę się pochwalić, że ujebałałem 32 z rzędu ale ja jestem zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex1950 Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 Grał już ktoś w Mafie 2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 można zagrać w dodatki jeszcze nie grałem, mendy sobie życzą 20 $ PS3 chowa się przy xowej czy nawet pecetowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 RDR po chuju - przynajmniej dla mnie, nie moja bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 Grał już ktoś w Mafie 2 ?? Jestem w trakcie. Oczekujesz opinii? RDR po chuju - przynajmniej dla mnie, nie moja bajka Nie takie zle, od dluzszego czasu utrzymuje sie w Top10, na razie u mnie lezy na polce, kiedys sie skusze (czyt. jesienno-zimowa pogoda) Wkurzają mnie dzieciaki w Modern Warfare 2, wszystko widza, wszystko robia szybciej, a do tego spiewaja w przerwie, reasumujac nie te lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 wkurwiają te śpiewy ale można wyłączyć ja to zawsze w top 3 w bad company 2 tez lus multi podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 ja to zawsze w top 3 tez, ale od dołu, raz tylko byłem pierwszy w bad company 2 tez lus multi podobno no to zakupie jak sie zrobi wolny grosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2010 COD przy BC2 się chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 persh teraz se kupisz max shootera, podepniesz myche i klawe, ustawisz czulosc i bedziesz niszczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2010 Gra ktoś w UFC 2010 ? jak tak to czy są duże zmiany w stosunku do 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2010 http://laki.dvhk.pl/index.php?id=308 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi