Gość old_Chomik Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2009 Yoo Chcę sobie kupić jakieś radio do autka, ale nie mam pojęcia czym się sugerować Może ktoś chce mi polecić coś dobrego, co może i ma w swoim aucie... Chce na to przeznaczyć tak do 600zł. Osobiście napaliłem się na Alpine X-300 http://allegro.pl/item680415701_alpine_ida_x300_fv_promocja_kabel_usb_gratis.html może ktoś miał z tym jakiś kontakt Pomocy rodacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2009 Na radiach to się nie znam ale jeśli już to radziłbym wybrac coś z renomowanych firm: Pioneer, Sony, Blaupunkt bo jakoś o Alpine to mało słyszałem, żeby nie powiedziec, że w ogóle Znajomi, koledzy mają Pioneer'y jak dla mnie eleganckie radyjka, 0 jakichkolwiek problemów, czego chciec więcej, zresztą radio jak radio, to głośniki, tuby basowe odgrywają tutaj główną rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artis Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2009 Kolega ma alpine(CDE-9882R) i jest z niego bardzo zadowolony bradzo ladnie wyglada, dokupił do tego 2 głośniki x-ploda i bardzo fajnie gra z czystym sumienie moge CI polecic radia alpine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 11 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2009 Właśnie zastanawiam się między dwoma markami. Albo Alpine albo Pioneer. Sony to było dobre kilka lat temu wiem, że radia są dobre, ale to od ceny 1k w góre, a nie mam zamiaru tyle wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2009 Na radiach to się nie znam ale jeśli już to radziłbym wybrac coś z renomowanych firm: Pioneer, Sony, Blaupunkt bo jakoś o Alpine to mało słyszałem, żeby nie powiedziec, że w ogóle To pierwsza liga jeśli chodzi o Car Audio Znajomi, koledzy mają Pioneer'y jak dla mnie eleganckie radyjka, 0 jakichkolwiek problemów, czego chciec więcej, zresztą radio jak radio, to głośniki, tuby basowe odgrywają tutaj główną rolę Jednostka sterująca (radio )jest mózgiem więc jest bardzo ważna Gryzoń Ty pewnie chcesz zajebać radio pod instalkę firmową w aucie nie?? Czy chcesz się bawić w prof CA ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2009 c**j już kupiłem Waciu narazie grają dwa przednie głośniki bo tył + sub to jest masakra trzeba kupić coś lepszego ale narazie trzeba innymi sprawami się zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2009 Tak z ciekawości, jakie kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2009 Kupiłem Alpine CDE-101R teraz zbierać na jakieś dobre nagłośnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2009 Gót czojs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2009 no też tak mi się wydaję, myślę, że za taką cenę nic lepszego bym nie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi