Skocz do zawartości

ACE Money Transfer - 50PLN w 1 godzinę!

martii99

Rekomendowane odpowiedzi

💸 50 PLN za pierwszy przelew z ACE Money Transfer

ACE Money Transfer ma teraz program poleceń, w ramach którego możesz dostać 50PLN za wykonanie pierwszego kwalifikowanego przelewu.

Jak to zrobić:

1. 📱 Najlepiej załóż konto przez aplikację mobilną, korzystając z mojego linku polecającego: LINK!
    Możesz też podczas rejestracji wpisać kod: 4371725

2. Załóż konto i przejdź wymaganą weryfikację.

3. Wykonaj przelew minimum 500PLN z polskiego konta na zagraniczne. W praktyce - zapłać za przelew Apple Pay/Google Pay (bez opłat) wysyłając go na SWOJE konto Revolut lub Wise prowadzone na zagranicznym numerze IBAN, czyli najprościej na konto EURO lub FUNT. Ja wykonałem płatność w PLN kartą Revolut wysyłając również na Revolut, tylko że w EURO (bo Revolut w EURO ma litewski IBAN). Całość zajęła mi 10 minut, bez mrożenia 500 złotych.

4. 50PLN zostanie dopisane do konta ACE w ciągu maksymalnie 60 minut od zrealizowania przelewu.

5. Aby wypłacić dopisane 50PLN, należy wykonać drugi przelew (już nie musi być międzynarodowy)  wpisując kwotę 100zł i zaznaczając, że chcesz wykorzystać bonusowe środki. W ten sposób przelejesz ze swojej karty 50zł, ale na konto trafi 100zł.

💰 Pierwszy przelew jest bezpłatny, więc nie tracisz na opłacie za transfer. Każdy kolejny przelew kosztuje 5.99zł.

Zapraszam! :)