Herbatnik Napisano Niedziela o 14:06 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 14:06 (edytowane) ✅️Vision Wallet 5€ 🎁5€ za polecenie 💶 ● Załóż portfel z linku : Zarejestruj się za pomocą mojego linku poniżej, użyj kodu UNURX227W i zarób 5 €: https://visionwallet.go.link/UNURX227W 🎁 Kod: UNURX227W ● Doładuj konto dowolną krypto walutą i dokonaj wymiany - swap Bez kodu nie ma bonusu Najlepiej połączyć po kyc konto bitpanada 😎 Min wypłata 10€ więc trzeba teoretycznie jedna osobę polecić Edytowane Niedziela o 14:06 przez Herbatnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbatnik Napisano Niedziela o 14:19 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 14:19 Depo min. 0.02 usdc i wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano Niedziela o 16:03 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:03 Pokaz screnna ze coś Ci wpadło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano Niedziela o 16:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sell_mace Napisano Niedziela o 16:48 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:48 Za zrobienie konta jest 5 euro, za polecenie nic nie ma, żeby wypłacić potrzebne jest 10 euro z 40% zarobków poleconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fendi_sosa Napisano Poniedziałek o 16:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:15 A gdzie, kiedy się wpisuje ten kod? Bo coś przeklikałem to i nigdzie nie miałem przy tworzeniu kodu do wpisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperka89 Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 godzin temu A można zrobić depozyt 5 W dniu 4.10.2026 o 16:06, Herbatnik napisał: ✅️Vision Wallet 5€ 🎁5€ za polecenie 💶 ● Załóż portfel z linku : Zarejestruj się za pomocą mojego linku poniżej, użyj kodu UNURX227W i zarób 5 €: https://visionwallet.go.link/UNURX227W 🎁 Kod: UNURX227W ● Doładuj konto dowolną krypto walutą i dokonaj wymiany - swap Bez kodu nie ma bonusu Najlepiej połączyć po kyc konto bitpanada 😎 Min wypłata 10€ więc trzeba teoretycznie jedna osobę polecić A można zrobić depozyt 5 € żeby później razem wypłacić te 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi