Doradca Napisano Czwartek o 16:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:02 (edytowane) 🔥 NOWA PROMOCJA – SPEED WALLET 🔥 Jeśli ktoś szuka promocji na start, warto sprawdzić Speed Wallet. 💰 Dostępne bonusy: ✅ 5€ za rejestrację ✅ dodatkowe 10€ po spełnieniu warunków ✅ 10€ za polecenie znajomego ✅ możliwość otrzymania kolejnego bonusu po dodatkowej wpłacie 🔑 MÓJ KOD BONUSOWY: N8NL4A 👉 Rejestracja: https://links.speed.app/referral?referral_code=N8NL4A ⚠️ Przed skorzystaniem sprawdź aktualne warunki promocji. Jeśli ktoś już korzystał, może napisać w komentarzu, jak wyglądało przyznanie bonusu. 💶 wpłata 105–110€ 🎁 bonus przyznawany natychmiast 💰 wypłata bonusu przez USDC w sieci Solana 👥 10€ za każdego poleconego znajomego ➕ dodatkowe 10€ po wpłacie kolejnych 25€ Edytowane Czwartek o 17:27 przez Doradca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano Czwartek o 17:39 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 17:39 I tak nic nie dostaniesz za polecenie bo brakuje czegoś w twojej instrukcji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano wczoraj o 12:47 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 12:47 Ja nie chcę za polecenia i nie bądź taki do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fendi_sosa Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 godzin temu Coś nic nie mogę zrobić z tymi 5 dolarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu 💰 Jak działa promocja? ✅ Rejestrujesz się przez link polecający ✅ Wykonujesz kwalifikowany zakup Bitcoina za 100 USD ✅ Po spełnieniu warunku osoba polecona otrzymuje 10 000 SATS ✅ Osoba polecająca również otrzymuje 10 000 SATS 💰 Speed Wallet obsługuje m.in.: • Bitcoin (BTC) • USDT • USDC • XAUT USDC można obecnie wysyłać i odbierać m.in. w sieci Solana, a także Ethereum i Lightning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu 23 godziny temu, Doradca napisał: Ja nie chcę za polecenia i nie bądź taki do przodu Hahaha 🤣🤣 to po co wstawiasz tą promke xD zresztą dawno są warunki zmienione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi