zrk4141 Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu 💸 Revolut – zarób nawet 325 PLN! 🤝 Dzielę nagrodę 50/50! Cześć! 👋 Mam aktywną promocję poleceń Revolut i szukam chętnych osób do skorzystania z mojego linku. Co oferuję? ✅ Po otrzymaniu premii od Revoluta dzielimy się nią po równo (50/50). Czyli: • Standardowa premia 250 PLN → 125 PLN dla Ciebie • Dodatkowa premia za Revolut Pro – 100 PLN → 50 PLN dla Ciebie • Premia za Revolut Business – 300 PLN → 150 PLN dla Ciebie Warunki standardowej promocji (250 PLN): ✔️ Rejestracja z mojego linku ✔️ Weryfikacja tożsamości. ✔️ Zasilenie konta. ✔️ Wykonanie 3 płatności kartą lub telefonem na minimum 15 PLN każda. ✔️ Zamówienie fizycznej karty Revolut. Dodatkowe 100 PLN – Revolut Pro: ✔️ Założenie konta Revolut Pro. ✔️ Weryfikacja działalności. ✔️ Zasilenie konta Pro. ✔️ Wykonanie zakupów kartą Pro na łączną kwotę minimum 60 PLN. Dodatkowe 300 PLN – Revolut Business: ✔️ Promocja skierowana do firm zakładających konto Revolut Business. Dlaczego warto? • Revolut to jedno z najpopularniejszych kont wielowalutowych. • Przydaje się do płatności za granicą, zakupów online i wymiany walut. • Jeśli i tak planowałeś założyć konto, możesz przy okazji zgarnąć dodatkowe pieniądze. 😉 📩 Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam na PW – wyślę link polecający i pomogę przejść cały proces. Promocja jest ważna przez 19 dni, więc kto pierwszy, ten lepszy! 🚀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi