The_GrabeK Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ktoś chętny na wzięcie udziału to się wpisywać. Wymogi: - musisz być kumaty - znać kogoś z elity - wpłacić 20zł - zapisać się do soboty włącznie Udział weźmie 12 osób, liga potrwa do czerwca, 2 kolejki na tydzień, mecz - rewanż, innymi słowy standard. Potrzebujemy 2-3 chętnych, kto pierwszy ten lepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_Waciak Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 A gdzie? Bo jak u Ciebie to ja odpadam ;(( Nie wpuszcza mnie tam mój antyvir kur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiekow Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 tu u Nas to będzie bucku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Flick Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 za 20zł to moge zagrac Pszowika pewnie stac, bo kryzys nawet do takiej dziury jak Pszów doszedł Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_GrabeK Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 A gdzie? Bo jak u Ciebie to ja odpadam ;(( Nie wpuszcza mnie tam mój antyvir kur... tutaj w ukrytym Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_GrabeK Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Pstrążniak to jesteś zapisany, dostęp w sobotę dostaniesz do działu Zostało 1 miejsce, więc Wacław jak chcesz to potwierdź Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_Waciak Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Potwierdzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_GrabeK Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 no to po zapisach, temat do zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts