The_GrabeK Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 Ktoś chętny na wzięcie udziału to się wpisywać. Wymogi: - musisz być kumaty - znać kogoś z elity - wpłacić 20zł - zapisać się do soboty włącznie Udział weźmie 12 osób, liga potrwa do czerwca, 2 kolejki na tydzień, mecz - rewanż, innymi słowy standard. Potrzebujemy 2-3 chętnych, kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 A gdzie? Bo jak u Ciebie to ja odpadam ;(( Nie wpuszcza mnie tam mój antyvir kur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 tu u Nas to będzie bucku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 za 20zł to moge zagrac Pszowika pewnie stac, bo kryzys nawet do takiej dziury jak Pszów doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GrabeK Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 A gdzie? Bo jak u Ciebie to ja odpadam ;(( Nie wpuszcza mnie tam mój antyvir kur... tutaj w ukrytym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GrabeK Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 Pstrążniak to jesteś zapisany, dostęp w sobotę dostaniesz do działu Zostało 1 miejsce, więc Wacław jak chcesz to potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GrabeK Napisano 4 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 no to po zapisach, temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi