Jump to content

Koparka usdt wypłacalna ! Tickbitearn

wiewiorcia
 Share

Recommended Posts

Podpowiedz jak to wyplacic,wyskakuje ciągle że mam nie wystarczające srodki

Edited by sobienio

Godzinę temu, sobienio napisał:

Podpowiedz jak to wyplacic,wyskakuje ciągle że mam nie wystarczające srodki

Musisz mieć trzy usdt żeby wypłacić 

Godzinę temu, wiewiorcia napisał:

Musisz mieć trzy usdt żeby wypłacić 

Mam prawie 9,próbuje wyplacic nawet 3 i.ciagle ten komunikat 

20 minut temu, wiewiorcia napisał:

Mi normalnie wypłacało,napisz do supportu dziku! Może mają jakiś błąd w aplikacji 

Nie zauważyłem wcześniej,drobnym druczkiem jest napisane że środki są zamrożone na 4dni i 12h. A powiecie gdzie to wyplacic najlepiej ? Na revolut próbowałem ale nie doszlo

Okx,wtedy sprzedasz i doładujesz sobie wirtualna kartę ? Mogę Co też pokazać jak zrobić na okx za tą wypłatę 150 euro ale do  spłaty jest po miesiącu dopiero

3 minuty temu, wiewiorcia napisał:

Okx,wtedy sprzedasz i doładujesz sobie wirtualna kartę ? Mogę Co też pokazać jak zrobić na okx za tą wypłatę 150 euro ale do  spłaty jest po miesiącu dopiero

Odblokują mi środki to się odezwę. Z okx będę mógł doładować revolut?

Tak,normalnie na kartę wirtualna,ale przed bonusem to trzeba zrobić w sensie bonusem z okx bo inaczej blokują na miesiąc wszystkie wpłacone środki 

27 minut temu, wiewiorcia napisał:

Tak,normalnie na kartę wirtualna,ale przed bonusem to trzeba zrobić w sensie bonusem z okx bo inaczej blokują na miesiąc wszystkie wpłacone środki 

To nie będę musiał inwestować tego na okx co wypłacę? Ta opcja jest dla nowych użytkowników? Bo ja już konto na okx posiadam

Nie nie musisz zamów sobie teraz wirtualna kartę wołać środki na oko doładuj wirtualna kartę i nią sobie gdzieś zapłać 

44 minuty temu, wiewiorcia napisał:

Nie nie musisz zamów sobie teraz wirtualna kartę wołać środki na oko doładuj wirtualna kartę i nią sobie gdzieś zapłać 

Musisz mi to jaśniej wytłumaczyć najlepiej na priv żeby nie zaśmiecać tematu

@wiewiorcia napisalem o refback na telegramie.... mój nick: camel tylko nie moge wysłać wiadomości napisz do mnie...

Edited by foxer4

zaprosilem tez kogos i nic nie ma jak widac na screenie... aby jakies skrzynie dostalem do otwarcia ...

c39321ad-817f-4a61-aa97-50ca6a300805.jpg

6179a9c8-6e50-4d45-802b-1eb206ad7a5c.jpg

Edited by foxer4

No właśnie nie wiem co jest,ref back mam automatycznie ustawiony za każdego poleconego 10 procent więc powinno wam wskakiwać na konto,u mnie też nic nie dodają raz dodało a teraz cisza ... Do supportu się nie mogę dobic,zaczynam myśleć powoli że to jakiś scam sorrki Dziki !