PanBonus Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu 🎁 Masz konto Allegro? Zgarnij 500 punktów na start z Allegro Share! Dołącz do Allegro Share z mojego linku i odbierz 500 punktów powitalnych. 🤝 Punkty możesz później wymieniać na nagrody, np.: ⭐ 600 punktów = kupon rabatowy 10 zł ⭐ 1200 punktów = kupon rabatowy 20 zł A to nie wszystko — możesz też polecać Allegro Share dalej i zdobywać kolejne punkty! 🚀 Za każdą osobę, która dołączy z Twojego polecenia, możesz otrzymać nawet 500 punktów: ✅ 300 punktów — gdy zaproszona osoba dołączy do Allegro Share ✅ dodatkowe 200 punktów — gdy w ciągu 30 dni od dołączenia kupi polecony przez nią produkt 💝 Każda zaproszona osoba również otrzymuje 500 punktów na start 🎉 Nie czekaj — dołącz już dziś z mojego linku: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-share?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=d890ae8a-e003-42e0-a03f-370eb7f5dc88# Akcja trwa od 01.05.2026 do 31.08.2026. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi