foxer4 Napisano Sobota o 13:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 13:50 (edytowane) https://patrongoapp.app.link/invite-pl/foxer4 Wystarczy zarejestrować się z linku który podałem i połączyć konto bankowe żeby spełnić warunki na koncie bankowym musi być minimum 100 transakcji. Edytowane 1 godzinę temu przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Poniedziałek o 06:40 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 06:40 (edytowane) Witam spoko promka wczoraj nie działał Velobank i nie szło zrobić wypłaty z Patron GO ..dziś zleciłem 434zł bez problemu czekam tylko na zaksięgowanie jak widać na screenach Codziennie mamy też do otwarcia skrzenie gdzie są $ oraz system poleceń za poleconego mamy 35zł! ZAPRASZAM! Edytowane Poniedziałek o 08:11 przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakrvisek Napisano Wtorek o 10:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 10:49 I co przyszedł ci hajs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano wczoraj o 17:53 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 17:53 @Sakrvisek Witam tak właśnie otrzymałem 434zł na Velobank wrzucę screena tylko nie da się zrobić foty.. drugim telefonem fotkę zrobię i wrzucę w celu potwierdzenia 3 dni robocze czekałem na zrealizowanie!! ZAPRASZAM takie promocje długo nie trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano wczoraj o 18:04 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 18:04 POTWIERDZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 23 godziny temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 godziny temu ZAPRASZAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu PROMKA DALEJ AKTUALNA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 7 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaniu93 Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 godziny temu Minimalna kwota do wypłaty 180 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 godzinę temu @Kaniu93 Znajdziesz tam również promocje bankowe i inne akcje premiowe. Przykładowo za połączenie konta Revolut można obecnie otrzymać 100 zł. Czyli jeśli połączycie konto revolut łącznie dostaniecie 135zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi