sobienio Napisano 29 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj https://patrongoapp.app.link/invite-pl/sobienio wystarczy zarejestrować się z linku który podałem i polaczyc konto bankowe żeby spełnić warunki na koncie bankowym musi być minimum 100 tranzakcij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scruncher Napisano 30 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj Nie da się wypłacić pachnie scamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobienio Napisano 30 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj No niewiem trochę ta firma działa na rynku zobaczymy jak z wyplata będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobienio Napisano 30 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj Godzinę temu, scruncher napisał: Nie da się wypłacić pachnie scamem Da się tylko minimum 180zl 4 dni robocze dam znać czy wypłacają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobienio Napisano 3 Czerwiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec Wyplacalne,w piątek zleciłem wypłatę w poniedziałek już było na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakrvisek Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 3 godziny temu, sobienio napisał: Wyplacalne,w piątek zleciłem wypłatę w poniedziałek już było na koncie To daj jakiś dowód wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobienio Napisano 3 Czerwiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 44 minuty temu, Sakrvisek napisał: To daj jakiś dowód wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakrvisek Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 13 minut temu, sobienio napisał: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi