Jump to content

Ubezpieczenie OC ...

Guest Krzysiekow
 Share

Recommended Posts

Guest Krzysiekow

Gdzie najtaniej i najpewniej %-) ubezpieczyć 10-letnie autko ?

Chodzi mi raczej tylko o OC bez AC i NW bo i tak zamierzam zmieniać niebawem i nie chce przepłacać zbytnio ...

Teraz mam w PZU ale jak przysłali mi nowe wyliczenie , bo kończy mi się 1 marca to z krzesła o mało nie spadłem złodzieje zasrane %-)

LInk 4 raczej odpada bo słyszałem że to pic na wodę fotomontaż ... :mlotek:

Ale chetnie przeczytam podpowiedzi jesli chodzi o reszte ubezpieczycieli :piwo1::respekt:

Przecież ubezpieczenie OC całkowicie pokrywa koszty nie Twojego samochodu.

To poszkodowany w wypadku z Twojej winy naprawia swój samochód z zapłaconego przez Ciebie OC. Więc nie trzeba żyłować się o ubezpieczyciela i można szukać najtańszego.

Guest Krzysiekow

Faktycznie najtaniej wychodzi w mbanku,ale z tego co tam lookam to trzeba miec u nich konto bankowe a nie posiadam :wstyd:

Darecki dobrze prawisz :piwo1: przeca po co w ogóle mam się przejmować jaki i gdzie byle najtaniej , w końcu sam nie wiem jak moge trafić gdy ja bede poszkodowany - odpukać :D

A że chce samo OC to te kombinowanie zupełnie niepotrzebne,jak Bozia da to przy tym nowym samochodzie bede musiał się na główkować bo wtedy obowiązkowo OC+AC bedzie musiało byc

a tymczasem najlepiej jak znajde chyba jakiegos brokera tu w naszym regionie co mi prześwietli więcej towarzystw i z tego pozostanie mi wybrać najtańsza ofertę.. ;)

Guest Krzysiekow

Załatwione :cwaniak: - w Hestii najlepiej to wychodziło i 4 stówki w kieszeni zostały :smiech::zdziwiony: - będzie na peffke jakąś :))%-)