Gość Krzysiekow Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2009 Gdzie najtaniej i najpewniej ubezpieczyć 10-letnie autko ? Chodzi mi raczej tylko o OC bez AC i NW bo i tak zamierzam zmieniać niebawem i nie chce przepłacać zbytnio ... Teraz mam w PZU ale jak przysłali mi nowe wyliczenie , bo kończy mi się 1 marca to z krzesła o mało nie spadłem złodzieje zasrane LInk 4 raczej odpada bo słyszałem że to pic na wodę fotomontaż ... Ale chetnie przeczytam podpowiedzi jesli chodzi o reszte ubezpieczycieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2009 mBank współpracuje z HDI i wychodzi tam chyba najtaniej. W dodatku można rozłożyć spłatę na 12 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2009 Ubezpieczenie OC może być jednym wielkim picem na fotomontaż bo to nie jest ubezpieczenie dla Ciebie. Co innego AC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2009 eee możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2009 Przecież ubezpieczenie OC całkowicie pokrywa koszty nie Twojego samochodu. To poszkodowany w wypadku z Twojej winy naprawia swój samochód z zapłaconego przez Ciebie OC. Więc nie trzeba żyłować się o ubezpieczyciela i można szukać najtańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2009 najtaniej to chyba obecnie w grupie bre, czyli mBank albo multibank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2009 Faktycznie najtaniej wychodzi w mbanku,ale z tego co tam lookam to trzeba miec u nich konto bankowe a nie posiadam Darecki dobrze prawisz przeca po co w ogóle mam się przejmować jaki i gdzie byle najtaniej , w końcu sam nie wiem jak moge trafić gdy ja bede poszkodowany - odpukać A że chce samo OC to te kombinowanie zupełnie niepotrzebne,jak Bozia da to przy tym nowym samochodzie bede musiał się na główkować bo wtedy obowiązkowo OC+AC bedzie musiało byc a tymczasem najlepiej jak znajde chyba jakiegos brokera tu w naszym regionie co mi prześwietli więcej towarzystw i z tego pozostanie mi wybrać najtańsza ofertę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 Załatwione :cwaniak: - w Hestii najlepiej to wychodziło i 4 stówki w kieszeni zostały - będzie na peffke jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 będzie na peffke jakąś czekaj na MLB..i Boston Red Sox peffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 to już na Kansas wole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi