Hulajnogaxd Posted July 5 Report Share Posted July 5 Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 20 PLN za free. -> TUTAJ Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków firma oferuje ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie. Sprawdzone kasyna, które oferują CYKLICZNIE DARMOWE SPINY znajdziesz -> TUTAJ ==================================================== Witam Dla nowych użytkowników teraz jest taka promocja, ze po zainstalowaniu pierwszej gry przez pierwsze 24h co 8 minut odbierasz darmowe 79 groszy za wejscie do gry! Jesli odbierzesz wszystko wychodzi 89zl za free odrazu do wyplaty!!! Takze teraz po rejestracji z mojego linku otrzymacie darmową skrznie z darmowymi pieniędzmi i przez miesiąc codziennie będziecie taka skrzynie otrzymywać pod warunkiem ze kazdego dnia zarobicie 40groszy! Serdecznie zapraszam i polecam do promocji, nizej zamieszam link Refflink: https://freecash.com/r/6053a9e56acb37521fe7 Aby otrzymać te promocje na start nalezy zarejestrować sie z refflinku. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trazzer93 Posted July 5 Report Share Posted July 5 (edited) Wszystko git Edited July 7 by Trazzer93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil985 Posted July 5 Report Share Posted July 5 Żadna ściema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hulajnogaxd Posted July 5 Author Report Share Posted July 5 I CO? ZADNA SCIEMA KOLEGO ZAREJESTRUJ SIE I SPRAWDZ ponad 89zl jest do odebrania w pierwszych 24h odrazu do wyplaty. I codziennie skrzyneczka do otwarcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioapacz Posted July 5 Report Share Posted July 5 Na luzie , wypłacałem z tej apki w krypto . Fakt takiego bonusa nie miałem, ale nie było wtedy wypłat na revolut więc pewnie nagonak na klientów . Na bank wypłaca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hulajnogaxd Posted July 5 Author Report Share Posted July 5 Mi się wydaje ze z okazji wakacji uruchomili event promocyjny. Ogólnie wyplacilem z tego w 3 dni jakies 160 zl bez żadnego wysilku xd polecam frreeecash xd darmowy hajs zawsze spoko xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trazzer93 Posted July 7 Report Share Posted July 7 Ale to mam co 8 minut włączać i wyłączać grę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioapacz Posted July 7 Report Share Posted July 7 Tak , tak to działa , ja zebrałem 40 zł i zrezygnowałem z wypłaty 80 zł , zabrali bonus 20 zł a pozostałe 20 wypłaciłem . Pare chwil roboty i 2 dyszki wpadły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trazzer93 Posted July 7 Report Share Posted July 7 Kumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daavvv Posted July 7 Report Share Posted July 7 W jaki sposób zrezygnowałes z wypłaty 80? To to nie wygląda tak że trzeba uzbierać 80 zł żeby pierwszą wypłatę zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daavvv Posted July 7 Report Share Posted July 7 Dobra rozkminilem już, dzięki że o tym wspomniałeś bo uzbierałem 60 i by leżało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hulajnogaxd Posted July 7 Author Report Share Posted July 7 Niech ktos z was doda post z swoim reflinkiem bo mi ku**y wylaczyly afilacje. A za polecenie dostajecie siano Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioapacz Posted July 8 Report Share Posted July 8 https://freecash.com/r/KRWL8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koik Posted July 8 Report Share Posted July 8 https://freecash.com/r/76561199054361773 @marioapaczten twój chyba nie działa, bo musiałem wziąć reflinka z youtuba jakis bo mi przez twój nic nie łapało Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioapacz Posted July 8 Report Share Posted July 8 Spoko , podawałem koleszce i normalnoe śmigał , ale jak sobie ogarnołeś to git Link to comment Share on other sites More sharing options...
someonelikeme Posted July 8 Report Share Posted July 8 (edited) https://freecash.com/r/ Zapisz Link do udostępnienia Edited July 8 by someonelikeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts