krzkos777 Posted May 25, 2025 Report Share Posted May 25, 2025 HUMA zostanie dodana do Binance w ciągu 17h Odbierz swoje tokeny HUMA - Nie wykorzystaj swoich szans na udział w wielkiej rewolucji blockchain! Wystarczy tylko wkleić swój adres portfela np. z metamask BNB BEP20. Reflink: (1000Huma) https://humadrop.com/?ref=7h9581 Link to comment Share on other sites More sharing options...
themrmariusz Posted May 26, 2025 Report Share Posted May 26, 2025 Podaj dowolny adres hahah nieźle, i tokeny nie przy jdą xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
themrmariusz Posted May 26, 2025 Report Share Posted May 26, 2025 Będziesz się w piekle smażył ty kur***o!!!!!! Złodziej zgłaszać go!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzkos777 Posted May 26, 2025 Author Report Share Posted May 26, 2025 2 godziny temu, themrmariusz napisał: Będziesz się w piekle smażył ty kur***o!!!!!! Złodziej zgłaszać go!!! Psychiczny jesteś? Nawet jeśli ta strona nie wypaliła to czemu ja zlodziej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
themrmariusz Posted May 26, 2025 Report Share Posted May 26, 2025 Tu nie chodzi o stronę! Pisałem na głowna stronę i do binance support i oboje twierdzą że link jest fałszywy i to strona hakerska Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzkos777 Posted May 26, 2025 Author Report Share Posted May 26, 2025 9 minut temu, themrmariusz napisał: Tu nie chodzi o stronę! Pisałem na głowna stronę i do binance support i oboje twierdzą że link jest fałszywy i to strona hakerska To sobie zobacz np na forum make cash gdzie inne osoby to polecaly dużo wcześniej, skąd mialem wiedzieć że to podróbka jakąś jest. Skoro jest coś do polecenia to poleciłem. A polecenie wziąłem z innego forum gdzie się poleca Link to comment Share on other sites More sharing options...
themrmariusz Posted May 26, 2025 Report Share Posted May 26, 2025 Chłopie, a dostałeś tego airdropa na binance? Sam powiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzkos777 Posted May 26, 2025 Author Report Share Posted May 26, 2025 Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem. Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzkos777 Posted May 26, 2025 Author Report Share Posted May 26, 2025 4 minuty temu, themrmariusz napisał: Chłopie, a dostałeś tego airdropa na binance? Sam powiedz No nie ale to nie znaczy że ja tworzyłem tą stronę i to już pomawianie mnie a pisanie pod moimi innymi postami i szkalowanie np bybit tym bardziej jest pomówienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzkos777 Posted May 26, 2025 Author Report Share Posted May 26, 2025 1 godzinę temu, krzkos777 napisał: Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem. Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj Po za tym airdrop jeszcze się nie zakończył podobno i nagrody nadal mają zostać rozdane także nie powinieneś panikować jeszcze . Pokaz i udowodnij wiadomość od binance Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon17pinki Posted May 26, 2025 Report Share Posted May 26, 2025 Scam, na stronie ponownie odliczają do airdropa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts