krzkos777 Napisano Niedziela o 17:26 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 17:26 HUMA zostanie dodana do Binance w ciągu 17h Odbierz swoje tokeny HUMA - Nie wykorzystaj swoich szans na udział w wielkiej rewolucji blockchain! Wystarczy tylko wkleić swój adres portfela np. z metamask BNB BEP20. Reflink: (1000Huma) https://humadrop.com/?ref=7h9581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themrmariusz Napisano Poniedziałek o 10:20 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 10:20 Podaj dowolny adres hahah nieźle, i tokeny nie przy jdą xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themrmariusz Napisano Poniedziałek o 13:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 13:56 Będziesz się w piekle smażył ty kur***o!!!!!! Złodziej zgłaszać go!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Poniedziałek o 16:00 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:00 2 godziny temu, themrmariusz napisał: Będziesz się w piekle smażył ty kur***o!!!!!! Złodziej zgłaszać go!!! Psychiczny jesteś? Nawet jeśli ta strona nie wypaliła to czemu ja zlodziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themrmariusz Napisano Poniedziałek o 16:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:02 Tu nie chodzi o stronę! Pisałem na głowna stronę i do binance support i oboje twierdzą że link jest fałszywy i to strona hakerska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Poniedziałek o 16:11 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:11 9 minut temu, themrmariusz napisał: Tu nie chodzi o stronę! Pisałem na głowna stronę i do binance support i oboje twierdzą że link jest fałszywy i to strona hakerska To sobie zobacz np na forum make cash gdzie inne osoby to polecaly dużo wcześniej, skąd mialem wiedzieć że to podróbka jakąś jest. Skoro jest coś do polecenia to poleciłem. A polecenie wziąłem z innego forum gdzie się poleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themrmariusz Napisano Poniedziałek o 16:13 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:13 Chłopie, a dostałeś tego airdropa na binance? Sam powiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Poniedziałek o 16:13 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:13 Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem. Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Poniedziałek o 16:18 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:18 4 minuty temu, themrmariusz napisał: Chłopie, a dostałeś tego airdropa na binance? Sam powiedz No nie ale to nie znaczy że ja tworzyłem tą stronę i to już pomawianie mnie a pisanie pod moimi innymi postami i szkalowanie np bybit tym bardziej jest pomówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Poniedziałek o 17:59 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 17:59 1 godzinę temu, krzkos777 napisał: Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem. Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj Po za tym airdrop jeszcze się nie zakończył podobno i nagrody nadal mają zostać rozdane także nie powinieneś panikować jeszcze . Pokaz i udowodnij wiadomość od binance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon17pinki Napisano Poniedziałek o 19:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 19:01 Scam, na stronie ponownie odliczają do airdropa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi