Skocz do zawartości

1000 HUMA ok. 3$ -17h do konca

Rekomendowane odpowiedzi

HUMA zostanie dodana do Binance w ciągu 17h

Odbierz swoje tokeny HUMA - Nie wykorzystaj swoich szans na udział w wielkiej rewolucji blockchain! Wystarczy tylko wkleić swój adres portfela np. z metamask BNB BEP20.

Reflink: (1000Huma)

https://humadrop.com/?ref=7h9581

Screenshot_20250525_192001_Chrome.thumb.jpg.ae0b1272f2e0662c8a04c0640676bcb7.jpg

9 minut temu, themrmariusz napisał:

Tu nie chodzi o stronę! Pisałem na głowna stronę i do binance support i oboje twierdzą że link jest fałszywy i to strona hakerska 

To sobie zobacz np na forum make cash gdzie inne osoby to polecaly dużo wcześniej, skąd mialem wiedzieć że to podróbka jakąś jest. Skoro jest coś do polecenia to poleciłem. A polecenie wziąłem z innego forum gdzie się poleca

Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem.  Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj 

4 minuty temu, themrmariusz napisał:

Chłopie, a dostałeś tego airdropa na binance? Sam powiedz 

No nie ale to nie znaczy że ja tworzyłem tą stronę i to już pomawianie mnie a pisanie pod moimi innymi postami i szkalowanie np bybit tym bardziej jest pomówienie 

1 godzinę temu, krzkos777 napisał:

Po za tym zawsze polecam oryginalne strony a to że tu wyszła zbieżność prawdziwego airdropa z jakąś oszukana strona to nie znaczy że ja to przygotowałem.  Po za tym strona działała od 23 marca a ja poleciłem ja wczoraj 

Po za tym airdrop jeszcze się nie zakończył podobno i nagrody nadal mają zostać rozdane także nie powinieneś panikować jeszcze . 

Pokaz i udowodnij wiadomość od binance