Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

NOWOŚĆ APKA BIELIK BONUS 40 zł 
WYMAGANY DEPOZYT 35 ZŁ
REJESTRUJEMY SIĘ W APCE Z LINKU PONIŻEJ LUB WPISUJEMY KOD: 

5EBHF7FJ

BEZ KODU NIE BĘDZIE BONUSU 

Ref. Link - https://app.bielik.io?referral=5EBHF7FJ

Czysty - https://app.bielik.io/

1. REJESTRUJEMY SIĘ.
2. ROBIMY KYC. 
3. WYBIERAMY INSTANT DEPOSIT i WPŁACAMY 35 zł NAJLEPIEJ BLIK, lub APPLE PAY.
wtedy jest od razu, kupujemy dowolną kryptowalutę.
4. WYPŁACAMY DEPOZYT WRAZ BONSUEM !

W celu wypłaty swoich środków z aplikacji oraz dokończenia pełnej weryfikacji potrzebna jest normalna wpłata z banku czyli wybieramy BANK TRANSFER nie INSTANT DEPOSIT (BLIK). Dane kontaktowe jak imię i nazwisko muszą się zgadzać z bankiem oraz aplikacją. Ja osobiście wpłaciłem 2zł przez ING szybkim transferem ELIXIR, gdzie nie pobrało opłaty za transfer, a środki były za 2min. na BIELIK.

FB_IMG_1746196508277.jpg

Screenshot_20250502_163422.jpg

Edytowane przez foxer4

• foxer4 changed the title to BIELIK apka - Nowość 40zł+40zł!

• foxer4 changed the title to BIELIK apka - Nowość 40zł + 40zł!

@DamianStachursk Już powinny środki być zaksięgowane mieli problemy techniczne... Po wpłacie zakup jaka kolwiek krypto i wyplac środki...

W celu wypłaty swoich środków z aplikacji oraz dokończenia pełnej weryfikacji potrzebna jest normalna wpłata z banku czyli wybieramy BANK TRANSFER nie INSTANT DEPOSIT (BLIK). Dane kontaktowe jak imię i nazwisko muszą się zgadzać z bankiem oraz aplikacją. Ja osobiście wpłaciłem 2zł przez ING szybkim transferem ELIXIR, gdzie nie pobrało opłaty za transfer, a środki były za 2min. na BIELIK.

Edytowane przez foxer4

• foxer4 changed the title to BIELIK apka - Nowość 40zł!

Wczoraj robilem wplate blik 35 zl, po przeczytaniu, ze maja problemy techniczne wplacilem metoda przelewu bankowego revolut kolejne 35 zl i srodki zaksiegowaly sie, ale bonusu po kupnie brak od wczoraj. Dzisiaj jak zostaly zaksiegowane juz obydwa przelewy ponownie wymienilem na kryptowalute ale juz 70 zl i wciaz brak bonusu. Przy zleceniu wyplaty na zweryfikowane konto revolut czekam od rana ale bez zmian wyplata jest wciaz w oczekiwaniu na zatwierdzenie. 

@mati1503 Tak zgadza się za polecenie dostajesz 40zł zmienili warunki programu wcześniej obie strony dostawały, ale stwierdzili, że za dużo husarów się zucilo na promke i zmienili w ciągu godziny... Ale możesz polecać dalej bez linku ref. I tak nieaez możliwości polecania tak więc...

@mati1503 Tak zgadza się za polecenie dostajesz 40zł zmienili warunki programu wcześniej obie strony dostawały, ale stwierdzili, że za dużo husarów się zucilo na promkę i zmienili w ciągu godziny... Ale możesz polecać dalej, a bez linku ref. I tak nie masz możliwości polecania tak więc...

Screenshot_20250504_014519.jpg

Edytowane przez foxer4

PROMOCJA JUŻ NIE JEST AKTUALNA DZIŚ DO 13:30 BYŁ CZAS PRZYSZEDŁ MI TAKI EMAIL...

Edytowane przez foxer4

• Dodaj nową pozycję...