foxer4 Posted May 2, 2025 Report Share Posted May 2, 2025 (edited) NOWOŚĆ APKA BIELIK BONUS 40 zł WYMAGANY DEPOZYT 35 ZŁ REJESTRUJEMY SIĘ W APCE Z LINKU PONIŻEJ LUB WPISUJEMY KOD: 5EBHF7FJ BEZ KODU NIE BĘDZIE BONUSU Ref. Link - https://app.bielik.io?referral=5EBHF7FJ Czysty - https://app.bielik.io/ 1. REJESTRUJEMY SIĘ. 2. ROBIMY KYC. 3. WYBIERAMY INSTANT DEPOSIT i WPŁACAMY 35 zł NAJLEPIEJ BLIK, lub APPLE PAY. wtedy jest od razu, kupujemy dowolną kryptowalutę. 4. WYPŁACAMY DEPOZYT WRAZ BONSUEM ! W celu wypłaty swoich środków z aplikacji oraz dokończenia pełnej weryfikacji potrzebna jest normalna wpłata z banku czyli wybieramy BANK TRANSFER nie INSTANT DEPOSIT (BLIK). Dane kontaktowe jak imię i nazwisko muszą się zgadzać z bankiem oraz aplikacją. Ja osobiście wpłaciłem 2zł przez ING szybkim transferem ELIXIR, gdzie nie pobrało opłaty za transfer, a środki były za 2min. na BIELIK. Edited May 3, 2025 by foxer4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianStachursk Posted May 2, 2025 Report Share Posted May 2, 2025 40 zł wpłacone i nie ma na koncie tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 2, 2025 Author Report Share Posted May 2, 2025 @DamianStachursk Wszystko jest napisane mają czas na dodanie tak więc czekać cierpliwie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 2, 2025 Author Report Share Posted May 2, 2025 (edited) Dostałem email tak więc spokojnie... Edited May 3, 2025 by foxer4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 3, 2025 Author Report Share Posted May 3, 2025 Jak ktoś robił depozyt blikiem środki już są dodane do aplikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 3, 2025 Author Report Share Posted May 3, 2025 (edited) @DamianStachursk Już powinny środki być zaksięgowane mieli problemy techniczne... Po wpłacie zakup jaka kolwiek krypto i wyplac środki... W celu wypłaty swoich środków z aplikacji oraz dokończenia pełnej weryfikacji potrzebna jest normalna wpłata z banku czyli wybieramy BANK TRANSFER nie INSTANT DEPOSIT (BLIK). Dane kontaktowe jak imię i nazwisko muszą się zgadzać z bankiem oraz aplikacją. Ja osobiście wpłaciłem 2zł przez ING szybkim transferem ELIXIR, gdzie nie pobrało opłaty za transfer, a środki były za 2min. na BIELIK. Edited May 3, 2025 by foxer4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwisim Posted May 3, 2025 Report Share Posted May 3, 2025 Wczoraj robilem wplate blik 35 zl, po przeczytaniu, ze maja problemy techniczne wplacilem metoda przelewu bankowego revolut kolejne 35 zl i srodki zaksiegowaly sie, ale bonusu po kupnie brak od wczoraj. Dzisiaj jak zostaly zaksiegowane juz obydwa przelewy ponownie wymienilem na kryptowalute ale juz 70 zl i wciaz brak bonusu. Przy zleceniu wyplaty na zweryfikowane konto revolut czekam od rana ale bez zmian wyplata jest wciaz w oczekiwaniu na zatwierdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati1503 Posted May 3, 2025 Report Share Posted May 3, 2025 @qwisim bonus jest za polecenie ziomek refy nabija tylko 😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 3, 2025 Author Report Share Posted May 3, 2025 @mati1503 Tak zgadza się za polecenie dostajesz 40zł zmienili warunki programu wcześniej obie strony dostawały, ale stwierdzili, że za dużo husarów się zucilo na promke i zmienili w ciągu godziny... Ale możesz polecać dalej bez linku ref. I tak nieaez możliwości polecania tak więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 3, 2025 Author Report Share Posted May 3, 2025 (edited) @mati1503 Tak zgadza się za polecenie dostajesz 40zł zmienili warunki programu wcześniej obie strony dostawały, ale stwierdzili, że za dużo husarów się zucilo na promkę i zmienili w ciągu godziny... Ale możesz polecać dalej, a bez linku ref. I tak nie masz możliwości polecania tak więc... Edited May 3, 2025 by foxer4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati1503 Posted May 4, 2025 Report Share Posted May 4, 2025 @foxer4 Mordko to zmień info bo nadal wprowadza w błąd 🤪 a swoją drogą od początku nie było nic za kyc po prostu ktoś pościł fejkowe info 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxer4 Posted May 4, 2025 Author Report Share Posted May 4, 2025 (edited) PROMOCJA JUŻ NIE JEST AKTUALNA DZIŚ DO 13:30 BYŁ CZAS PRZYSZEDŁ MI TAKI EMAIL... Edited May 4, 2025 by foxer4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioapacz Posted May 4, 2025 Report Share Posted May 4, 2025 Hamuj z tymi polaczkami bo jak na razie to ty ludzi wydoiłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts