prawny Posted March 29, 2025 Report Share Posted March 29, 2025 Promocja Orange Flex – zgarnij 40 zł za rejestrację! Jak to działa? ✅ Pobierz aplikację Orange Flex i załóż konto (możesz zarejestrować nowy numer, przenieść go z innej sieci lub przejść z abonamentu/karty Orange). ✅ Wpisz kod FLEX przed wyborem metody płatności. ✅ Aktywuj usługę i zostań w sieci przez co najmniej miesiąc (Koszt 1zl po wpisaniu kodu FLEX) Tutaj ściągniesz aplikację: Kontakt: telegram @prawny94 lub priv😎 Dodatkowo Orange oferuje różne kody promocyjne, w tym: 🎟️ 🎬 Bilet do Cinema City za 10 zł 💽🎧 60 dni darmowego dostępu do BookBeat 🚗🛴 2x15 zł na przejazdy z Free Now I wiele innych! Działaj, póki promocja trwa! 🚀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iduser Posted March 30, 2025 Report Share Posted March 30, 2025 Dzięki za szybkie 39zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawny Posted April 2, 2025 Author Report Share Posted April 2, 2025 @Iduserrównież dzięki za współpracę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iduser Posted April 3, 2025 Report Share Posted April 3, 2025 @prawnyswoją drogą to chyba nawet zostanę przy tym ORANGEFLEX bo dobre pakiety mają 80zl i internet bez limitu? Kupuje router 5g wrzucam dodatkowa kartę SIM i mam "światłowód" w domu. 1 Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
prajsik Posted April 3, 2025 Report Share Posted April 3, 2025 Ekhm, rozumiem że te 40zl do zgarnięcia to te zniżki na bilety do kina i inne pierdoły które się sumują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawny Posted April 3, 2025 Author Report Share Posted April 3, 2025 @prajsik NO coś TY! 40zł to Ja Ci przelewam za założenie z mojego linku. Promocje to masz od orangeflex w aplikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bngs Posted April 3, 2025 Report Share Posted April 3, 2025 @prawnypv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianStachursk Posted April 3, 2025 Report Share Posted April 3, 2025 1 godzinę temu, prawny napisał: @prajsik NO coś TY! 40zł to Ja Ci przelewam za założenie z mojego linku. Promocje to masz od orangeflex w aplikacji Te 40 zł po jakim czasie dajesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawny Posted April 3, 2025 Author Report Share Posted April 3, 2025 @DamianStachurskJak dostanę bonus za Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daavvv Posted April 4, 2025 Report Share Posted April 4, 2025 Bonus wpada dopiero jak się odbierze fizycznie kartę sim i ja aktywuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daavvv Posted April 8, 2025 Report Share Posted April 8, 2025 (edited) Scammer, przeciąga sprawę ile może później zero odzewu Edited April 10, 2025 by Daavvv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bngs Posted April 9, 2025 Report Share Posted April 9, 2025 scam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts