DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 na dzisiaj proponuje taki kuponik co prawda kurs nie powala na kolana ale ja to gram EC KAC+Blues-Jokerit[under5.5]=1.8 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 na dzisiaj proponuje taki kuponik co prawda kurs nie powala na kolana ale ja to gram EC KAC+Blues-Jokerit[under5.5]=1.8 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 na dzisiaj proponuje taki kuponik co prawda kurs nie powala na kolana ale ja to gram EC KAC+Blues-Jokerit[under5.5]=1.8 7/10 NO NIESTETY PREMIERA WYPADLA KIEPSKO WRECZ KATASTROFALNIE ALE MAMY JESCCZE NOC NA ODROBIENIE STRAT [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2009 na dzisiaj proponuje taki kuponik co prawda kurs nie powala na kolana ale ja to gram EC KAC+Blues-Jokerit[under5.5]=1.8 7/10 NO NIESTETY PREMIERA WYPADLA KIEPSKO WRECZ KATASTROFALNIE ALE MAMY JESCCZE NOC NA ODROBIENIE STRAT [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2009 Dzisiaj odrabiamy :mrgreen: Hercules- 1.58 Monaco- 1.85 = 2.92 - 7/10 mysle ze wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2009 Dzisiaj odrabiamy :mrgreen: Hercules- 1.58 Monaco- 1.85 = 2.92 - 7/10 mysle ze wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2009 Dzisiaj odrabiamy :mrgreen: Hercules- 1.58 Monaco- 1.85 = 2.92 - 7/10 mysle ze wieczorkiem Qrwa !!!! wczorajszy dzien nalezal o bukow mala przerwa bo to zarobilem w tygodniu wczoraj (prawie wszystko )przegralem -- wczoraj na Hercules gralo ponad 80% wiary!!!!! normalnie szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2009 postanowilem jednak podac to co zmierzam zagrac -zmieniam troche forme podawania typow tzn. bede podawal jesli to bedzie tak mozna nazwac "analize" do danego typu BOLOGNA - Chievo kurs na jedynke w tym spotkaniu 1.7 zdecydowanie do grania-oslabienia po stronie gosci to 3 kluczowych zawodnikow:Langella,Bontivoglio i Italiano natomiast gospodarze z tego co wyczytalem w najsilniejszym skladzie. Bologna w ostatnim czasie prezentowala sie znacznie lepiej od dzisiejszych przeciwnikow i mysle ze na swoich smieciach nie zawioda kibicow (przeciwnik do osiagniecia sukcesu odpowiedni ) powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2009 Dzisiaj moja uwagę zwrócił mecz z ligi portugalskiej CD TROFENSE-SPORTING LISBONA gospodarze to zespół /jeden z głównych kandydatów do spadku / grajacy kompletnie dno w 15 meczach 12pkt- mowi samo za siebie . Goscie Sporting Lizbona na wyjezdzie 1 przegrany mecz i nie wydaje sie zeby własnie dzisiaj polegli z tak zle grajacymi gospodarzami . W/g mnie dzisiejsza przegrana Sportingu to byłby kompletny KATAKLIZM . Kurs co prawda nie za ogromny 1,45 ale do dubelka -czemu nie ja gram to solo za 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 7 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2009 Witam :mrgreen: ameryki nie odkryje. jesli napisze ze M.City dzisiaj wygra . wydaje mi sie ze robi sie z tego mala masowka ale masowki maja to do siebie ze tez kiedys wchodza :cwaniak: M.City - 1.57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 7 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2009 Witam :mrgreen: ameryki nie odkryje. jesli napisze ze M.City dzisiaj wygra . wydaje mi sie ze robi sie z tego mala masowka ale masowki maja to do siebie ze tez kiedys wchodza :cwaniak: M.City - 1.57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUZY Napisano 8 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2009 Dzisiaj pod lupe meczyk z eredivisie Graafschap-Twente . Krótko bo sie troche spiesze /wyjazd słuzbowy / Twente dzisiaj bez osłabień kadrowych i z gospodarzami dzisiaj nie powinni miec wiekszych problemów . kursik 1.45 do dubelka czemu nie :mrgreen: TWENTE !!!!! :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi