alkhione Posted February 25, 2025 Report Share Posted February 25, 2025 Promocja trading212, weryfikacja tożsamości, wpłata minimum 1 euro = losowa akcja o wartości do 100 euro + refback ode mnie, czyli połowa z tego, co dostanę. Reflink - Chcesz otrzymać bezpłatne akcje o wartości nawet 100 €? Dołącz do Trading 212 Invest, korzystając z mojego linku, a otrzymamy bezpłatne akcje. https://www.trading212.com/invite/1BjsFEdELS Jak to działa? - Załóż konto Trading 212 Invest - Potwierdź swoją tożsamość - Zasil swoje konto (1€ wystarczy, najlepiej z revoluta) - Zdobądź akcje ułamkowe o wartości do 100 €! Tylko dla osób mieszkających w Niemczech (mogę pomóc z tym) Można polecać dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter75 Posted February 26, 2025 Report Share Posted February 26, 2025 Jak możesz pomóc jeżeli ktoś nie mieszka w Niemczech Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati1503 Posted March 1, 2025 Report Share Posted March 1, 2025 @peter75 wystarczy zmienić adres w revo czy zen i pobrać wyciąg 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olendzki.damian Posted March 21, 2025 Report Share Posted March 21, 2025 Aktualny ten trading ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts