Ergoder Posted February 19, 2025 Report Share Posted February 19, 2025 (edited) Tak jak wyżej , powodzenia Jak ktoś się podejmie, daj znać w kom ile wyszedłeś na + bo widziałem tam jakieś opłaty Edited February 19, 2025 by Ergoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
prajsik Posted February 19, 2025 Report Share Posted February 19, 2025 5 minut temu, Ergoder napisał: Tak jak wyżej , powodzenia Jak ktoś się podejmie, daj znać w kom ile wyszedłeś na + bo widziałem tam jakieś opłaty 28$ musisz zainwestować na opłaty itp, także wychodzi praktycznie tyle samo ile dostaniesz z quizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergoder Posted February 19, 2025 Author Report Share Posted February 19, 2025 1 minutę temu, prajsik napisał: 28$ musisz zainwestować na opłaty itp, także wychodzi praktycznie tyle samo ile dostaniesz z quizu. no własnie też to zauważyłem, ale może ktoś sie podejmie i w praktyce to lepiej by wyglądało nie wiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisssy Posted February 19, 2025 Report Share Posted February 19, 2025 polecam zrobić po prostu ostatni punkt tego questu. Wprawdzie to tylko 4 zł, ale za to do wzięcia w parę minut ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badronin Posted February 20, 2025 Report Share Posted February 20, 2025 Podobno można na propykeys zwrócić się i zwrot opłaty paliwowej - gdzieś na rededicie czytałem - znajdę później do podepnę linx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebooss Posted February 20, 2025 Report Share Posted February 20, 2025 Witam. Ten Propykeys to robilem w zeszlym roku i bylo podobnie z zyskiem a w sumie go nie bylo no ten adres co niby kupilem mam na cb wallet do dzisiaj jako nft wiec tez tylkk zrobilem ten share na X i tyle. Na poczatku myslalem, ze mowicie nowy quiz to ten Aleo nowy bo mi wczoraj wyskoczyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergoder Posted February 20, 2025 Author Report Share Posted February 20, 2025 2 godziny temu, gebooss napisał: Witam. Ten Propykeys to robilem w zeszlym roku i bylo podobnie z zyskiem a w sumie go nie bylo no ten adres co niby kupilem mam na cb wallet do dzisiaj jako nft wiec tez tylkk zrobilem ten share na X i tyle. Na poczatku myslalem, ze mowicie nowy quiz to ten Aleo nowy bo mi wczoraj wyskoczyl Jego jeszcze nie widze, a jak z jego opłacalnościa ? też na zero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon17pinki Posted February 20, 2025 Report Share Posted February 20, 2025 (edited) Wychodzisz 2 złote do przodu na coinbase,a na Puzzle wallet tickety z których mowa możesz wygrać eth Edited February 20, 2025 by szymon17pinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts