Ergoder Napisano Środa o 19:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 19:49 (edytowane) Tak jak wyżej , powodzenia Jak ktoś się podejmie, daj znać w kom ile wyszedłeś na + bo widziałem tam jakieś opłaty Edytowane Środa o 19:52 przez Ergoder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Środa o 19:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 19:56 5 minut temu, Ergoder napisał: Tak jak wyżej , powodzenia Jak ktoś się podejmie, daj znać w kom ile wyszedłeś na + bo widziałem tam jakieś opłaty 28$ musisz zainwestować na opłaty itp, także wychodzi praktycznie tyle samo ile dostaniesz z quizu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Środa o 19:58 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 19:58 1 minutę temu, prajsik napisał: 28$ musisz zainwestować na opłaty itp, także wychodzi praktycznie tyle samo ile dostaniesz z quizu. no własnie też to zauważyłem, ale może ktoś sie podejmie i w praktyce to lepiej by wyglądało nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisssy Napisano Środa o 22:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 22:23 polecam zrobić po prostu ostatni punkt tego questu. Wprawdzie to tylko 4 zł, ale za to do wzięcia w parę minut ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badronin Napisano wczoraj o 04:16 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 04:16 Podobno można na propykeys zwrócić się i zwrot opłaty paliwowej - gdzieś na rededicie czytałem - znajdę później do podepnę linx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebooss Napisano wczoraj o 05:39 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 05:39 Witam. Ten Propykeys to robilem w zeszlym roku i bylo podobnie z zyskiem a w sumie go nie bylo no ten adres co niby kupilem mam na cb wallet do dzisiaj jako nft wiec tez tylkk zrobilem ten share na X i tyle. Na poczatku myslalem, ze mowicie nowy quiz to ten Aleo nowy bo mi wczoraj wyskoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano wczoraj o 07:41 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 07:41 2 godziny temu, gebooss napisał: Witam. Ten Propykeys to robilem w zeszlym roku i bylo podobnie z zyskiem a w sumie go nie bylo no ten adres co niby kupilem mam na cb wallet do dzisiaj jako nft wiec tez tylkk zrobilem ten share na X i tyle. Na poczatku myslalem, ze mowicie nowy quiz to ten Aleo nowy bo mi wczoraj wyskoczyl Jego jeszcze nie widze, a jak z jego opłacalnościa ? też na zero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon17pinki Napisano wczoraj o 13:45 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 13:45 (edytowane) Wychodzisz 2 złote do przodu na coinbase,a na Puzzle wallet tickety z których mowa możesz wygrać eth Edytowane wczoraj o 13:47 przez szymon17pinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi