erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 po napisaniu poprzedniego posta poszukałem co nieco o tym filmie i jeszcze bardziej jestem przekonany, że co najmniej źle złożyłeś zdanie (mam nadzieje ze filmu źle nei zrozumiałeś ). to wytlumacz mi jak mam rozumieć zdanie "Ci którzy wątpią w istnienie boga i wierzą w terrorystów i przypadki". Stwierdzenie o istnieniu boga i wierze w terrorystów bez odpowiedniego kontekstu, do którego miałaby sie odnosić, czyni je absurdalne, a nie "że pomyśle i zrozumiem" co poeta miał na myśli. A wyrazu przypadki w kontekście dwóch poprzednich częsci zdania, to "przeznaczenie" i tym podobne teologiczne bzdury. Więc nie mów mi że to zdanie się trzyma kupy... chyba ze wyznajesz terrorystów i przypadki, w przeznacznie, w siły kierujące Twoim życiem, nie pochodzące ani od boga ani od terrorystów. Reklame filmu zrobiłeś niezłą: o fanatykach lepszych od terrorystów i jakiś poganach i ku**a nie pitol że źle zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 To mało ważne, ważniejsze jest to: Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 czy widziałeś kiedykolwiek jakiś horror nienudny? bo ja nie... częściej są śmieszniejsze od komedii tu sobie ludzie wypisują najlepsze horrory, bo w sumie na co liczyłeś na forum bukmacherskim http://www.filmweb.pl/topic/526682/5++NAJLEPSZYCH+HORRORÓW++.html http://peb.pl/piaskownica/310568-10-najlepszych-filmow-horror.html http://film.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/najlepsze-horrory-wszech-czasow,672279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 no erbuś no, nie zgrywaj już takiego twardziela byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 po napisaniu poprzedniego posta poszukałem co nieco o tym filmie i jeszcze bardziej jestem przekonany, że co najmniej źle złożyłeś zdanie (mam nadzieje ze filmu źle nei zrozumiałeś ). to wytlumacz mi jak mam rozumieć zdanie "Ci którzy wątpią w istnienie boga i wierzą w terrorystów i przypadki". Stwierdzenie o istnieniu boga i wierze w terrorystów bez odpowiedniego kontekstu, do którego miałaby sie odnosić, czyni je absurdalne, a nie "że pomyśle i zrozumiem" co poeta miał na myśli. A wyrazu przypadki w kontekście dwóch poprzednich częsci zdania, to "przeznaczenie" i tym podobne teologiczne bzdury. Więc nie mów mi że to zdanie się trzyma kupy... chyba ze wyznajesz terrorystów i przypadki, w przeznacznie, w siły kierujące Twoim życiem, nie pochodzące ani od boga ani od terrorystów. Reklame filmu zrobiłeś niezłą: o fanatykach lepszych od terrorystów i jakiś poganach i kur*** nie pitol że źle zrozumiałem ahahahah.... powodzenia życzę...panie erbakusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 w czym powodzenia? oj, munez zajmij sie mlb i nflem bo tylko tam piszesz zrozumiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 w czym powodzenia? oj, munez zajmij sie mlb i nflem bo tylko tam piszesz zrozumiale troche szacunku.......nick/Imię pisze się z dużej litery....profesorze od polskiego ..... Skasujcie te posty, bo aż żal patrzeć na jego wypowiedzi...moje posty także skasować! Zero, kompletne dno..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 nie wiedziałem ze z dużej, wybacz a wytłumacz na koniec co cie tak bawi Muniuszku? Bo napisać ze załosny łatwo, uzasadnij mądrasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 To mało ważne, ważniejsze jest to: Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce Ostatnio oglądałem "Tożsamość" (po angielsku Identity ) to jest thriller/horror bardzo interesujący...szczególnie końcówka zaskakująca do kogos tam wyzej...nie odpowiadam na głupie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 To mało ważne, ważniejsze jest to: Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce Ils Amityville (stara wersja) Koszmar z ulicy wiązów Omen Egzorcysta próbowałem sobie przypomniec cos nowego i nic nowszego od Ils nie przychodzi mi do głowy dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 głupie pytanie to masz mądrę, dokładny adresat, pytanie sprecyzowane: "dlaczego jesteś tak żałosny. nie znasz motywów swojego zachowania"? za trudne, za załosne... to polecam MW... tam cie z otwartymi pałkami przyjmą, byleś był bezrozumny i agresywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 o macie jakiś link do egzorcysty z lektorem ? Najlepsze są stare horrory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 o a taki chory film jak Frontiere(s) widziałeś?masakra ze hoho ja tam nie lubie podobnych horrorów ale biorąc pod uwage ze jest produkcji hiszpańskiej czy francuskiej to mozna zobaczyc z ciekawości Najlepsze są stare horrory i owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 o a taki chory film jak Frontiere(s) widziałeś?masakra ze hoho ja tam nie lubie podobnych horrorów ale biorąc pod uwage ze jest produkcji hiszpańskiej czy francuskiej to mozna zobaczyc z ciekawości Ja widziałem, a właściwie nie widziałem, bo wyłączyłem gdzieś po godzinie Ostatnio z horrorów REC nawet w miarę ok, szczególnie jak się w kinie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Egzorcysta (1973) TVrip Lektop PL http://rapidshare.com/files/85849438/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/85864028/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part2.rar.html http://rapidshare.com/files/85875567/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part3.rar.html http://rapidshare.com/files/86003879/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part4.rar.html http://rapidshare.com/files/85899051/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part5.rar.html http://rapidshare.com/files/85917588/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part6.rar.html http://rapidshare.com/files/86101621/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part7.rar.html http://rapidshare.com/files/85997149/The_Exorcist_-_Egzorcysta__Lektor_PL_up_by_maron.part8.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Ostatnio z horrorów REC nawet w miarę ok, szczególnie jak się w kinie siedzi ja tam na łóżku lezałem jak toto oglądałem i 3-go podejscia nie dam rady zrobic...centralnie zasypiałem pamietam tylko ze cos ze strażą pożarną tam było na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 Dzięki erbak zaraz obadam, REC jak dla mnie też taki niezbyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 ale jakość zjebana :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 nie znalazłem innego z lektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 To mało ważne, ważniejsze jest to: Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce Ils Amityville (stara wersja) Koszmar z ulicy wiązów Omen Egzorcysta próbowałem sobie przypomniec cos nowego i nic nowszego od Ils nie przychodzi mi do głowy dobrego Oł jeeee... Amityville wczoraj w nocy leciało. Wypassssss Pierwszy raz widziałem i ogólnie horrory mnie śmieszą ale bałem się wstać zamknąć okno jak się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Obejrzałem w końcu Mrocznego Rycerza - bardzo dobry, no i Joker zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Też właśnie przed paroma minutami skończyłem oglądać Film świetny a Heath Ledger który wcielił się w role Joka zagrał rzeczywiście wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Tośmy się zgrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Tia,jak mało kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 Zapoda ktoś serial "Bulionerzy" na torrencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 Potrzebuje pilnie napisy do filmu Nie zadzieraj z fryzjerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 Potrzebuje pilnie napisy do filmu Nie zadzieraj z fryzjerem napisy Tak ciężko znaleźć napisy? Mimo to film świetny....a ich głos i wymowa rewelacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 swietny? tandetne kino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 Każdy ma własne zdanie.....zależy jak spojrzysz na ten film...od strony "inteligentnej" to wiadomo, że film tępy....a tak to pośmiać się można....mi się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2008 Zapoda ktoś serial "Bulionerzy" na torrencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi