Skocz do zawartości

Filmy i Seriale

mexes

Rekomendowane odpowiedzi

po napisaniu poprzedniego posta poszukałem co nieco o tym filmie i jeszcze bardziej jestem przekonany, że co najmniej źle złożyłeś zdanie (mam nadzieje ze filmu źle nei zrozumiałeś %-)).

to wytlumacz mi jak mam rozumieć zdanie "Ci którzy wątpią w istnienie boga i wierzą w terrorystów i przypadki". Stwierdzenie o istnieniu boga i wierze w terrorystów bez odpowiedniego kontekstu, do którego miałaby sie odnosić, czyni je absurdalne, a nie "że pomyśle i zrozumiem" co poeta miał na myśli. A wyrazu przypadki w kontekście dwóch poprzednich częsci zdania, to "przeznaczenie" i tym podobne teologiczne bzdury. Więc nie mów mi że to zdanie się trzyma kupy... chyba ze wyznajesz terrorystów i przypadki, w przeznacznie, w siły kierujące Twoim życiem, nie pochodzące ani od boga ani od terrorystów. Reklame filmu zrobiłeś niezłą: o fanatykach lepszych od terrorystów i jakiś poganach :))

i ku**a nie pitol że źle zrozumiałem %-)

czy widziałeś kiedykolwiek jakiś horror nienudny? %-) bo ja nie... częściej są śmieszniejsze od komedii :D

tu sobie ludzie wypisują najlepsze horrory, bo w sumie na co liczyłeś na forum bukmacherskim :k:

http://www.filmweb.pl/topic/526682/5++NAJLEPSZYCH+HORRORÓW++.html

http://peb.pl/piaskownica/310568-10-najlepszych-filmow-horror.html

http://film.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/najlepsze-horrory-wszech-czasow,672279

%-)

po napisaniu poprzedniego posta poszukałem co nieco o tym filmie i jeszcze bardziej jestem przekonany, że co najmniej źle złożyłeś zdanie (mam nadzieje ze filmu źle nei zrozumiałeś %-)).

to wytlumacz mi jak mam rozumieć zdanie "Ci którzy wątpią w istnienie boga i wierzą w terrorystów i przypadki". Stwierdzenie o istnieniu boga i wierze w terrorystów bez odpowiedniego kontekstu, do którego miałaby sie odnosić, czyni je absurdalne, a nie "że pomyśle i zrozumiem" co poeta miał na myśli. A wyrazu przypadki w kontekście dwóch poprzednich częsci zdania, to "przeznaczenie" i tym podobne teologiczne bzdury. Więc nie mów mi że to zdanie się trzyma kupy... chyba ze wyznajesz terrorystów i przypadki, w przeznacznie, w siły kierujące Twoim życiem, nie pochodzące ani od boga ani od terrorystów. Reklame filmu zrobiłeś niezłą: o fanatykach lepszych od terrorystów i jakiś poganach :))

i kur*** nie pitol że źle zrozumiałem %-)

ahahahah.... :leze: powodzenia życzę...panie erbakusiu :k:

w czym powodzenia?

oj, munez zajmij sie mlb i nflem bo tylko tam piszesz zrozumiale :))

:p:

troche szacunku.......nick/Imię pisze się z dużej litery....profesorze od polskiego :leze: .....

Skasujcie te posty, bo aż żal patrzeć na jego wypowiedzi...moje posty także skasować!

Zero, kompletne dno.....

To mało ważne, ważniejsze jest to: :D

Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce :D

Ostatnio oglądałem "Tożsamość" (po angielsku Identity ) to jest thriller/horror bardzo interesujący...szczególnie końcówka zaskakująca :smiech:

do kogos tam wyzej...nie odpowiadam na głupie pytania :zdziwiony:

Dajcie jakieś tytuły dobrych horrorów - ale dobrych, a nie jakieś gówna co się spać chce :D

Ils

Amityville (stara wersja)

Koszmar z ulicy wiązów

Omen

Egzorcysta

próbowałem sobie przypomniec cos nowego i nic nowszego od Ils nie przychodzi mi do głowy dobrego

:lol:

głupie pytanie :k: to masz mądrę, dokładny adresat, pytanie sprecyzowane: "dlaczego jesteś tak żałosny. nie znasz motywów swojego zachowania"? za trudne, za załosne... to polecam MW... tam cie z otwartymi pałkami przyjmą, byleś był bezrozumny i agresywny :))

o a taki chory film jak Frontiere(s) widziałeś?masakra ze hoho %-) ja tam nie lubie podobnych horrorów ale biorąc pod uwage ze jest produkcji hiszpańskiej czy francuskiej to mozna zobaczyc z ciekawości

Najlepsze są stare horrory :))

i owszem :))

o a taki chory film jak Frontiere(s) widziałeś?masakra ze hoho %-) ja tam nie lubie podobnych horrorów ale biorąc pod uwage ze jest produkcji hiszpańskiej czy francuskiej to mozna zobaczyc z ciekawości

Ja widziałem, a właściwie nie widziałem, bo wyłączyłem gdzieś po godzinie %-)

Ostatnio z horrorów REC nawet w miarę ok, szczególnie jak się w kinie siedzi

Ostatnio z horrorów REC nawet w miarę ok, szczególnie jak się w kinie siedzi

ja tam na łóżku lezałem jak toto oglądałem i 3-go podejscia nie dam rady zrobic...centralnie zasypiałem %-) pamietam tylko ze cos ze strażą pożarną tam było na poczatku ;)

Ils

Amityville (stara wersja)

Koszmar z ulicy wiązów

Omen

Egzorcysta

próbowałem sobie przypomniec cos nowego i nic nowszego od Ils nie przychodzi mi do głowy dobrego

Oł jeeee... Amityville wczoraj w nocy leciało. Wypassssss :spoko: Pierwszy raz widziałem i ogólnie horrory mnie śmieszą ale bałem się wstać zamknąć okno jak się skończył :respekt:

Gość Krzysiekow

:k:

Też właśnie przed paroma minutami skończyłem oglądać :D

Film świetny a Heath Ledger który wcielił się w role Joka zagrał rzeczywiście wyśmienicie :)