Przemo1866 Napisano 22 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty (edytowane) Zaczynamy powolutku sezon z MLB. Póki co jak zawsze mecze treningowe więc gramy na spokojnie Ja testuje pewne żródło z którego będę pobierał typy i dziś zaczynamy San Diego Padres - LA Dodgers Typ: 1 Kurs: 1.95 Typ: 1(-1.5) Kurs: 2.65 STS Źródło o którym wspominałem typuje dziś win San Diego po kursie 1.95. Dużo osób mogło słyszeć jakiś zakupów dokonało LA Dodgers m.in. za 700 mln przyszedł Ohtani (sumy chyba nie pomyliłem) tak więc siłą rzeczy to oni są lekkim faworytem ale... Sa już wystawione składy i tu póki co dziś szału nie robią. Za to Padres wystawiają całkiem poczciwą ekipę i stąd typ właśnie na San Diego. Ja jeszcze postanowiłem postawić handi. Skoro jest taka różnica jakościowa w składach to może i hcp uda się dziś pokryć. Mecz o całkiem fajnej porze więc być może jeszcze dziś uda się coś wzbogacić o ile źródło okaże się trafne e: uuu grubo widać ze koles sie mega zna na temacie Wynik: 1:14 Edytowane 23 Luty przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 13 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień (edytowane) Houston Astros - Texas Rangers Typ: 1 Kurs: 1.66 Fortuna Dobra spróbuje delikatnie potypowac. Dziś wybór padł na Astros. Bodaj 4 porażki z rzędu- myślę że to jak na nich to za dużo. Dziś rozpoczyna Blanco który ma 2-0 więc dobrze to wróży zwłaszcza że jego oponent przeciwnie 2 przegrane. Czas wejść na sciezke zeyciestw i na to dziś liczę Wynik: 9:2 Edytowane 13 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 14 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień (edytowane) Cleveland - NY Yankees Typ: 1. Kurs: 2.15 STS Spróbuje po swojemu.. 3 mecz serii I póki co 0:2 więc czas na win gospodarzy Allen po stronie Cleveland zaczął sezon przyzwoicie 2 winy więc tym bardziej są szanse na powodzenie typu. Do tego kursy nieznacznie ale lecą w dół więc... Rywal póki co 1:1 No cóż ja próbuje Wynik: 8:7 Edytowane 14 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 16 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień (edytowane) LA Dodgers - Washington Nationals Typ: 1(-1.5) Kurs: 1.75 STS Nie ma jeszcze kto narzuca dla Dodgersów ale wchodzę w handi. Dwie porażki z rzędu w dodatku na własnym terenie więc tym razem widze max skupienie i pokazanie rywalom mocy. Widzi mi sie tu pogrom ale mi wystarczy -1.5 Gram już bo kursy ostro pikują Wynik: 6:2 Edytowane 17 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień (edytowane) Toronto Blue Jays - NY Yankees Typ: 2. Kurs: 1.95 STS Dziś gram Yankees standardowo 2:0 póki co dla Jays więc gram na przełamanie Wydaje się że to jedno spotkanie Yankees powinni zgarnąć dla siebie. Stroman póki co zdecydowanie lepsze staty niż rywal więc liczę że dziś to pokaże Wynik: 4:6 Edytowane 18 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 20 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień (edytowane) Chicago Cubs - Miami Marlins Typ: 1(-1.5) Kurs: 2.35 STS Nie będę się rozpisywał dlaczego bo i tak nikogo to nie interesuje Wynik: 2:3 Edytowane 21 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 21 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień (edytowane) LA Dodgers - NY Mets Typ: 1(-1.5) Kurs: 1.85 STS Trzy porażki Dodgersow z rzędu i to na własnym terenie? No nie uwierzę dopóki nie zobaczę dlatego dziś zdecydowanie w ich kierunku. Dodatkowo zestaw miotaczy również daje nadzieję na pozytywne rozstrzygnięcie dlatego gram już teraz bo kursy mogą spaść Wynik: 10:0 Spróbuje jeszcze jednego typy San Diego Padres - Toronto Blue Jays Typ: 1 Kurs: 1.75 STS W sumie to samo co wyżej. Padres 2 porażki więc na przełamanie zwlaszcza na własnym terenie ten jeden win powinni zgarnąć Wynik: 6:3 Edytowane 22 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 24 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień (edytowane) San Francisco Giants - NY Mets Typ: 2 Kurs: 2.05 STS Dziś swoje fundusze rzucam na ekipę Mets. Panowie po świetnych pojedynkach z gwiazdorskimi Dodgers musieli zejść na ziemie. 2 porażki więc dziś pasuje powalczyć o win. Manaea póki co 1 - 1 rywal w szeregach gospodarzy totalna klapa więc może i dziś nie poszaleje. Liczę na obudzenie Metsow I win po fajnym kursie Wynik: 2:8 Edytowane 25 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 25 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień (edytowane) Kansas City Royals - Toronto Blue Jays Typ: 2 Kurs: 1.95 STS Zbyt pieknie to wygląda w moim wykonaniu więc zalecam dziś ostrożność ale żeby miłej zleciała pierwsza część nocki to taki typ. Kansas w tym sezonie jak nie oni . Póki co 2:1 ale dziś Toronto wystawia do gry Berriosa który póki co ma 4 zwycięstwa na 4 starty a więc sztos. Spróbuje mu zaufać bo rywalowi zdecydowanie się nie wiedzie i oby ten stan rzeczy został zachowany i dziś. Wynik: 2:1 Edytowane 27 Kwiecień przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 28 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień (edytowane) Dziś wchodzę w 3 mecze: LA Angels + San Diego Padres + Tampa Bay Rays @ 5.19 STS Zdaję sobie sprawę że 3 mecze to jest ryzyko ale wydaje mi się że wybrałem takie przy których ryzyko to jest najmniejsze Próbuje wiele wskazuje że są spore szanse powodzenia a i AKO uzbierało się całkiem przyjemne Wynik: Edytowane 2 Maj przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 2 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj (edytowane) Miami Marlins - Colorado Rockies Typ: 2. Kurs:2.30 STS Wczoraj fajnie siadło grane "pocichu" więc dziś znów coś skrobniemy. Idziemy w Colorado. Póki co 2:0 więc wypada dziś powalczyć o win. 2 porażki ale były to bliskie mecze więc przy odrobinie szczęścia może się uda ustrzelić fajny Kurs. Obie ekipy dołują miotacze też raczej na równym poziomie. Ciut lepszy jest Lambert po stronie Rockies więc kto wie może ten aspekt zaważy na sukcesie?! Wynik: 5:4 Edytowane 3 Maj przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj (edytowane) Cincinnati Reds - Baltimore Orioles Typ:1 Kurs: 1.85 Dobra próbuje dziś Redsów. Do gry wystawiają niezawodnego w tym sezonie Lodolo który zdecydowanie lepiej sobie radzi od swojego rywala. Dodatkowo 0:2 w tej serii więc pasuje powalczyć o choć 1 win. Wiadomo że Baltimore jako zespół póki co lepsi ale kto wie może w tym meczu błysnął jednostki?! Wynik: Edytowane 11 Maj przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 11 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj (edytowane) San Diego Padres - LA Dodgers Typ: 2(-1.5) Kurs: 2.05 STS Niech się dzieje wola Nieba. Dziś wchodzę bez zastanowienia w Dodgersow. Wczoraj niestety zawiedli więc dziś liczę na pełną rehabilitację. Miotacze bez porównania. Paxton zjada swojego rywala pod każdym względem. Tak słaby mecz mam nadzieję juz im się nie przytrafi. Wynik: 0:5 Edytowane 13 Maj przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 13 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj Atlanta Braves - Chicago Cubs Typ: 2 Kurs: 2.25 San Diego Padres - Colorado Rockies Typ: 1(-1.5) Kurs: 1.95 STS Dziś próbuje tak i zobaczymy co się wydarzy. Cubs wystawiają Imanage który póki co ma 5 zwycięstw a więc spróbuje im zaufać zwłaszcza że Kusi Kurs obym się nie przejechał W drugim meczu stawiam na Padres. Colorado do gry wystawia Hudsona któremu póki co nic nie wychodzi i oby tak też było i dziś. Próbuje handi gdyż Vasquez z kolegami powinien u siebie wyjaśnić ekipę Rockies Wynik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 26 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj Cincinnati Reds - LA Dodgers Typ: 2(-1.5) Kurs: 1.80 STS Za dużo tych porażek jak na taką ekipę Dzisiaj trend musi się odmienić. Do gry wxhodzi Yamamoto więc tym bardziej powinno to inaczej wyglądać. Tak więc dziś Dosgwrs wychodzą i pokazują rywalom o co chodzi w tej grze , a przynajmniej taką mam nadzieję Wynik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi