chodzeglodny Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2023 Konto - 10$ za polecenie ✅ Wymagane KYC ✅ Bez depozytu czysty link: www.konto.com 1. Wyślij mi swój numer telefonu, żebym mógł wysłąć tobie 1USDT dzięki czemu będziesz mógł pobrać aplikację na promocyjnych warunkach 2. Zarejestruj się z linku sms i wykonaj KYC 3. Po weryfikacji możesz polecać i za każdego poleconego, który zweryfikuje konto otzymasz 10USDT 4. Środki są wypłacalne Infomracje dodatkowe 1. Wypłaty są od 32$ w krypto lub na konto w euro 2. Żeby polecić trzeba wejść w "Send" wpisać numer telefonu poleconego i wysłać mu co najmniej 1USDT w krypto (środki na polecenie pierwszej osoby otrzymasz ode mnie. Pojawią się na twoim koncie od razu po weryfikacji) 3. Dodatkowo jest bonus 10€ za depozyt co najmniej 50€ zrobiony w przeciągu 24h od weryfikacji +18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klan12 Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Jak wypłacić kasę? Mam 40 usd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi