Jump to content

Zarób duże pieniądze nie wychodząc z domu.

Guest dCIgor
 Share

Recommended Posts

PRACA W DOMU! Bądź szefem dla siebie! Czy jesteś gotów na cos INNEGO? Masz dość

codziennego drążenia? Czy jesteś zmęczony patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO

wysiłku? Czy chciałbyś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie,

przyjaciołom lub hobby? Dałeś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami, które obiecują

wszystko a zostawiają cię z niczym? JA TEŻ!!! To dlatego stałem się Pracownikiem emailowym.

Prowadzę cały interes on-line, co oznacza, iż mam bardzo niskie koszty ogólne i

mogę wykonywać cala moja prace w zaciszu i wygodzie mojego własnego domu, według

mojego rozkładu. Potencjalnie możesz zarobić 2.000 do 5000 zł w niepełnym wymiarze czasu

lub 5.000-15.000 w pełnym wymiarze czasu!! Zapewnione pełne przeszkolenie on-line!. Nie

potrzeba żadnych opłat gry. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z dostępem do

sieci e-mail, trochę wolnego czasu oraz chęć zmiany kierunku twego przyszłego życia! W celu

uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się

igorzasty1616@wp.pl

igorzasty1616@wp.pl

Ja osobiscie nie moge tyle zarabiac, bo by mi woda sodowa uderzyla do glowy, ale slyszalem kiedys w Rozmowach w Toku, ze homoseksualisci maja duze potrzeby. Idac tym tropem skorzystalem z wujka google, znalazlem kilka stron homowiadomo i podalem tam Twoj email. Ucieszysz sie zapewne, bo oni byli tak podexcytowani ze obiecali powysylac Ci swoje CV z zdjeciem.. tzn w sumie to nawet bardziej zdjecia bez CV. Grunt ze codzienie bedziesz mial pelne rece roboty, segregujac "CV", ktore otrzymasz.

Powodzenia w interesie, a jak sie juz skonczy ziolo to nic nie boj. Niedlugo idzie pierwszy grudnia to babcia znowu kieszonkowym rzuci.

igorzasty1616@wp.pl

Ja osobiscie nie moge tyle zarabiac, bo by mi woda sodowa uderzyla do glowy, ale slyszalem kiedys w Rozmowach w Toku, ze homoseksualisci maja duze potrzeby. Idac tym tropem skorzystalem z wujka google, znalazlem kilka stron homowiadomo i podalem tam Twoj email. Ucieszysz sie zapewne, bo oni byli tak podexcytowani ze obiecali powysylac Ci swoje CV z zdjeciem.. tzn w sumie to nawet bardziej zdjecia bez CV. Grunt ze codzienie bedziesz mial pelne rece roboty, segregujac "CV", ktore otrzymasz.

Powodzenia w interesie, a jak sie juz skonczy ziolo to nic nie boj. Niedlugo idzie pierwszy grudnia to babcia znowu kieszonkowym rzuci.

:k:

zal i tyle jak nie wiecie jak zarobic latwa kase to wasz pech...

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2008-12-01, 23:11 ]

zal to mi jest taki debili jak ty :))

Czyli teraz wycierasz pupe studolarowkami ? Eh.. i gadasz z plebsem, ktory uzywa do tego papieru toaletowego z labradorem.. zal mi nas

P.s. a lubisz kapac w wannie mlodszego brata ?

• 2 weeks later...
Czyli teraz wycierasz pupe studolarowkami ? Eh.. i gadasz z plebsem, ktory uzywa do tego papieru toaletowego z labradorem.. zal mi nas

P.s. a lubisz kapac w wannie mlodszego brata ?

Aleś dopier... %-) Całkowicie w moim stylu :k:

aciak co jest dobre na zwichniętą nogę oprócz lodu, maści itp. ? Znasz jakieś domowe sposoby ?

ja proponuje sie napić najpierw na jedną a potem dla pewności na drugą nóżkę spróbuj pomoże :) :cwaniak: