Gość dCIgor Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 PRACA W DOMU! Bądź szefem dla siebie! Czy jesteś gotów na cos INNEGO? Masz dość codziennego drążenia? Czy jesteś zmęczony patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO wysiłku? Czy chciałbyś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie, przyjaciołom lub hobby? Dałeś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami, które obiecują wszystko a zostawiają cię z niczym? JA TEŻ!!! To dlatego stałem się Pracownikiem emailowym. Prowadzę cały interes on-line, co oznacza, iż mam bardzo niskie koszty ogólne i mogę wykonywać cala moja prace w zaciszu i wygodzie mojego własnego domu, według mojego rozkładu. Potencjalnie możesz zarobić 2.000 do 5000 zł w niepełnym wymiarze czasu lub 5.000-15.000 w pełnym wymiarze czasu!! Zapewnione pełne przeszkolenie on-line!. Nie potrzeba żadnych opłat gry. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z dostępem do sieci e-mail, trochę wolnego czasu oraz chęć zmiany kierunku twego przyszłego życia! W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się igorzasty1616@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowaa Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 15.000 iziii lekką ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 Ta yhy gdyby babcia miała drucik to by była radiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 gimnazjalni biznesmeni wymiatają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 15.000 iziii lekką ręką dwa razy w tygodniu op 2h, jak 4h to 30k, i jest salata na wodke koks i dziwki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 igorzasty1616@wp.pl Ja osobiscie nie moge tyle zarabiac, bo by mi woda sodowa uderzyla do glowy, ale slyszalem kiedys w Rozmowach w Toku, ze homoseksualisci maja duze potrzeby. Idac tym tropem skorzystalem z wujka google, znalazlem kilka stron homowiadomo i podalem tam Twoj email. Ucieszysz sie zapewne, bo oni byli tak podexcytowani ze obiecali powysylac Ci swoje CV z zdjeciem.. tzn w sumie to nawet bardziej zdjecia bez CV. Grunt ze codzienie bedziesz mial pelne rece roboty, segregujac "CV", ktore otrzymasz. Powodzenia w interesie, a jak sie juz skonczy ziolo to nic nie boj. Niedlugo idzie pierwszy grudnia to babcia znowu kieszonkowym rzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 igorzasty1616@wp.pl Ja osobiscie nie moge tyle zarabiac, bo by mi woda sodowa uderzyla do glowy, ale slyszalem kiedys w Rozmowach w Toku, ze homoseksualisci maja duze potrzeby. Idac tym tropem skorzystalem z wujka google, znalazlem kilka stron homowiadomo i podalem tam Twoj email. Ucieszysz sie zapewne, bo oni byli tak podexcytowani ze obiecali powysylac Ci swoje CV z zdjeciem.. tzn w sumie to nawet bardziej zdjecia bez CV. Grunt ze codzienie bedziesz mial pelne rece roboty, segregujac "CV", ktore otrzymasz. Powodzenia w interesie, a jak sie juz skonczy ziolo to nic nie boj. Niedlugo idzie pierwszy grudnia to babcia znowu kieszonkowym rzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomao Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2008 Ja proponuje tym co by chcieli wejść w to gówno bukmacherke zamiast tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dCIgor Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2008 zal i tyle jak nie wiecie jak zarobic latwa kase to wasz pech... [ Komentarz dodany przez: BePe: 2008-12-01, 23:11 ] zal to mi jest taki debili jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowaa Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2008 zal to mi Ciebie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2008 Czyli teraz wycierasz pupe studolarowkami ? Eh.. i gadasz z plebsem, ktory uzywa do tego papieru toaletowego z labradorem.. zal mi nas P.s. a lubisz kapac w wannie mlodszego brata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 7 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2008 Czyli teraz wycierasz pupe studolarowkami ? Eh.. i gadasz z plebsem, ktory uzywa do tego papieru toaletowego z labradorem.. zal mi nas P.s. a lubisz kapac w wannie mlodszego brata ? Aleś dopier... Całkowicie w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2008 Waciak co jest dobre na zwichniętą nogę oprócz lodu, maści itp. ? Znasz jakieś domowe sposoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2008 Zwichnięta czy skręcona? I nie noga tylko ewentualnie staw I który?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2008 aciak co jest dobre na zwichniętą nogę oprócz lodu, maści itp. ? Znasz jakieś domowe sposoby ? ja proponuje sie napić najpierw na jedną a potem dla pewności na drugą nóżkę spróbuj pomoże :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi