Gruby Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 -> ComeOn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek543 Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 Dzięki, skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby Posted October 23, 2023 Author Report Share Posted October 23, 2023 Kilka osób pytało mnie o stare konta w ComeOn. Otóż żadne stare konta nie istnieją bo to nowe ComeOn - legalne, z polską licencją Zakłady bukmacherskie ComeOn - legalne zakłady sportowe ! ComeOn to legalny bukmacher, który oferuje swoje usługi na terenie Polski. Zakłady bukmacherskie ComeOn mają szeroką ofertę dyscyplin, kursów, a także promocji do typowania przeróżnych dyscyplin sportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola090 Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Dzięki, napewno skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTELOWIEC Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Coś niedobrego dzieje się z tym bukiem ostatnio - długi czas realizacji wypłat, brak kontaktu z livechatem, na pytanie drogą mailową nie odpisują. Albo zwykłe przeciążenie, albo coś nie halo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby Posted November 9, 2023 Author Report Share Posted November 9, 2023 Zmiana oferty powitalnej w ComeOn. Od teraz jest zakład bez ryzyka - bez wymogów obrotu. -> ComeOn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz133 Posted November 15, 2023 Report Share Posted November 15, 2023 W dniu 26.10.2023 o 13:48, INTELOWIEC napisał: Coś niedobrego dzieje się z tym bukiem ostatnio - długi czas realizacji wypłat, brak kontaktu z livechatem, na pytanie drogą mailową nie odpisują. Albo zwykłe przeciążenie, albo coś nie halo. mi właśnie zamknęli konto , trochę z mojej winy bo zaczęło się że źle rozliczyli 1 z kilkunastu zakładów była kasa na koncie gracza więc pograłem za to na duży + i po 2 dniach konto zamknięte . Mail od nich że wszystko posprawdzają i nawet przepraszają za błąd w rozliczeniu i dostanę wiadomość czy odblokują konto i kiedy . Było kilka stówek na koncie , teraz cisza od 2 dni z ich strony a połączyć się z czat prawie niemożliwe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ePe Posted December 14, 2023 Report Share Posted December 14, 2023 Firma KRZAK, bonusy z oferty świątecznej po spełnieniu warunków nie są dopisywane do konta gracza. Brak jakiegokolwiek kontaku z supportem. Jak ktoś lubi ryzyko, to niech się tam bawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny 234 Posted March 27 Report Share Posted March 27 Ile depozyt trzeba zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts