Jump to content

ComeOn - Darmowy zakład 200 PLN - bez obrotu

Gruby
 Share

Recommended Posts

• Gruby changed the title to ComeOn - Bonus 100% do 200 PLN

Kilka osób pytało mnie o stare konta w ComeOn. Otóż żadne stare konta nie istnieją bo to nowe ComeOn - legalne, z polską licencją ;) 

Zakłady bukmacherskie ComeOn - legalne zakłady sportowe !

ComeOn to legalny bukmacher, który oferuje swoje usługi na terenie Polski.

Zakłady bukmacherskie ComeOn mają szeroką ofertę dyscyplin, kursów, a także promocji do typowania przeróżnych dyscyplin sportu.

Coś niedobrego dzieje się z tym bukiem ostatnio - długi czas realizacji wypłat, brak kontaktu z livechatem, na pytanie drogą mailową nie odpisują. Albo zwykłe przeciążenie, albo coś nie halo.

• 2 weeks later...
  • Gruby changed the title to ComeOn - Darmowy zakład 200 PLN - bez obrotu
W dniu 26.10.2023 o 13:48, INTELOWIEC napisał:

Coś niedobrego dzieje się z tym bukiem ostatnio - długi czas realizacji wypłat, brak kontaktu z livechatem, na pytanie drogą mailową nie odpisują. Albo zwykłe przeciążenie, albo coś nie halo.

mi  właśnie  zamknęli konto   ,  trochę   z  mojej   winy   bo  zaczęło  się  że  źle  rozliczyli   1  z  kilkunastu  zakładów  była  kasa  na  koncie  gracza  więc  pograłem  za  to   na  duży   +    i  po  2  dniach    konto    zamknięte .    Mail  od  nich  że  wszystko  posprawdzają  i  nawet przepraszają  za  błąd w  rozliczeniu  i dostanę  wiadomość czy  odblokują konto i  kiedy .

Było  kilka  stówek  na  koncie  ,  teraz  cisza  od  2  dni  z  ich   strony  a  połączyć  się z czat   prawie niemożliwe .

• 4 weeks later...

Firma KRZAK, bonusy z oferty świątecznej po spełnieniu warunków nie są dopisywane do konta gracza. Brak jakiegokolwiek kontaku z supportem. Jak ktoś lubi ryzyko, to niech się tam bawi.

• 1 year later...