martatoja19 Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2023 Witam wszystkich, pierwszy raz będę korzystała z "usług" psychologa dziecięcego i zastanawiam się czy zwrócić na coś uwagę przy wyborze samego specjalisty. Sugerować się opiniami na googlu czy na "znanym lekarzu" czy to nie ma znaczenia i lekarz jest lekarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daga563 Napisano 29 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2023 Wiadomo że dla dobra dziecka chcemy jak najlepiej ale raczej lekarz to lekarz, możesz się sugerować opiniami w internecie ale chyba najlepiej jakbyś miała kogoś zaufanego, który by ci polecił jakiegoś specjalistę. ja swego czasu też szukałam dla syna i u mnie jest tak że każdy się z każdym zna i przyjaciółki poleciły mi odpowiedniego specjalistę. Możesz popytać znajomych czy znają kogoś odpowiedniego, zawsze to z polecenia wydaje się lepsze i lekka ulga że dziecko jest w dobrych rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2023 @Grubyco tu sie odpierdala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 3 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2023 21 godzin temu, ŻYLETA napisał: @Grubyco tu sie odpierdala... gadaniec to gadaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2023 Pisanie jako kobieta posiadając mail: daniel-kaczmarczyk423@ sugeruje ze psycholog ci nie pomógł. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi