martatoja19 Posted July 28, 2023 Report Share Posted July 28, 2023 Witam wszystkich, pierwszy raz będę korzystała z "usług" psychologa dziecięcego i zastanawiam się czy zwrócić na coś uwagę przy wyborze samego specjalisty. Sugerować się opiniami na googlu czy na "znanym lekarzu" czy to nie ma znaczenia i lekarz jest lekarz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daga563 Posted July 29, 2023 Report Share Posted July 29, 2023 Wiadomo że dla dobra dziecka chcemy jak najlepiej ale raczej lekarz to lekarz, możesz się sugerować opiniami w internecie ale chyba najlepiej jakbyś miała kogoś zaufanego, który by ci polecił jakiegoś specjalistę. ja swego czasu też szukałam dla syna i u mnie jest tak że każdy się z każdym zna i przyjaciółki poleciły mi odpowiedniego specjalistę. Możesz popytać znajomych czy znają kogoś odpowiedniego, zawsze to z polecenia wydaje się lepsze i lekka ulga że dziecko jest w dobrych rękach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŻYLETA Posted August 2, 2023 Report Share Posted August 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŻYLETA Posted August 2, 2023 Report Share Posted August 2, 2023 @Grubyco tu sie odpierdala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1866 Posted August 3, 2023 Report Share Posted August 3, 2023 21 godzin temu, ŻYLETA napisał: @Grubyco tu sie odpierdala... gadaniec to gadaniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby Posted August 4, 2023 Report Share Posted August 4, 2023 Pisanie jako kobieta posiadając mail: daniel-kaczmarczyk423@ sugeruje ze psycholog ci nie pomógł. 1 Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts