Bebelin Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2008 Witam Jestem tutaj nowy, bede chcial sie doloczyc do spolecznosci forum . Moja aktywnoscia i pisanie analiz i cennych typów mam nadzieje. Czas pokaze. Na to chwile chce dokladnie poznac forum. Gram singlami i tak rowniez bede podawal typy.Pierwsze typy juz dzis. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebelin Napisano 11 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2008 TYP 1 Djokovic Novak - Davydenko Nikolay 2-0 Djokovic Novak 2.05 Expekt Stawka: 6/10 Analiza: Dla Mnie Novak dobrze sie przygotowal do ostatniego turnieju sezonu. Win z Del Potro 2-0 imponuje Mi bo wiem co ostatnio grali obaj zawodnicy. Davydenko Mnie nie przekonuje wogole w tym sezonie win nad zmeczonym Tsonga 2-1 nie jest az tak wielkim sukcesem. Mlody Serb ma szanse wygrac turniej Masters gdyz nieobecny Nadal. Kurs ciekawy wiec gram dosyc mocna stawka. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi