TRETER Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jak myślisz co będzie pod koniec marca ? Głosuj w ankiecie i pisz posty jak myślisz jaki będzie bilans naszego pupila pod koniec miesiąca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirtek Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jak myślisz co będzie pod koniec marca ? Głosuj w ankiecie i pisz posty jak myślisz jaki będzie bilans naszego pupila pod koniec miesiąca ? Weź stul pysk już ku**a i daj mu spokój to już nie robi się śmiesze tylko naprawde głupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokerwf Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jak myślisz co będzie pod koniec marca ? Głosuj w ankiecie i pisz posty jak myślisz jaki będzie bilans naszego pupila pod koniec miesiąca ? Weź stul pysk już kur*** i daj mu spokój to już nie robi się śmiesze tylko naprawde głupie mocne słowa jak na 14latka .. ja już się nie wypowiadam na temat elitycznego ,bo jest dla mnie postacią tragiczną.. a tobie hirtek mówiłem ,żebyś nie mówił innym co mają robic .. i tyle z mojej strony w tym temacie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts