INTELOWIEC Napisano 23 Luty 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2022 @Gruby Zakładam temat, bo nie ma na temat tegu legalnego buka nic, ale jeśli gdzieś jest i przeoczyłem lub jeśli nie chcesz tematów osobnych na temat tego buka, to przenieś/skasuj i nie ma żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 23 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2022 Póki co mają codzienną opcję zakręcenia kołem (można zakręcić raz dziennie) i wpadają czasem różne nagrody (między 5-30 PLN) bez konieczności robienia jakichś dodatkowych depozytów, także można się pobawić. W wypadku dużego szczęścia można trafić Jackpota 2 000 PLN do obrotu. Do tego totolotek cotygodniowy dla każdego zarejestrowanego użytkownika i za wytypowanie bezbłędnie pięciu wyników spotkań (tak, wiem, jakie jest tego prawdopodobieństwo, ale zdarzyć się może ) 250 000. Do tego za 4, 3 lub 2 pula do podziału i jakieś grosze mogą wpaść, a za jeden wynik 2 PLN gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2022 fajne maja te przewagi co rozliczają nie zależnie od wyniku 2 gole itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2022 Nowa promocja SUPERBOX.Kalendarz przez cały kwiecień. Mi wpadł dziś bonus 5zł https://superbet.pl/superbox 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 13 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2022 Niestety kręcę i kręcę tym kołem i chyba od miesiąca nic nie wpadło - pewnie tylko na początku dają po parę groszy na ogarnięcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2022 @INTELOWIEC te koło to wiesz jednemu daje potem zabiera ale bromocji troszkę maja najlepsza z jecpotem tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 9 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2022 Co jest najśmieszniejsze, to poprzedniego posta napisałem 13 kwietnia i kręcę raczej codziennie i codziennie nie ma nic To tak ku przestrodze dla tych, co w kasynach internetowych lubią pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2022 Kolejna runda supergame dla miłośników MMA i KSW i trzeba trafić minimum 5 typów z 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 16 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2022 PayPal to nowa 11 metoda wpłat, z której skorzystać mogą klienci Superbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 25 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2022 Właśnie będę zakładał jak się ligi zaczną jaki czas jest na obrót bonusem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusosiemdzie Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2022 Witam a ja polecam buka, jeśli ktoś jeszcze nie ma konta: -legendarna oferta na start 1554zł z kodem SUPERBET m.in. 20zł za pobranie aplikacji -codzienny spin z możliwością wykręcenia darmowego bonusu nawet 2k - superprzewaga -super game Jackpot 50k w puli nagród I wiele innych świetnych dodatków https://leadstar.pl/c?pid=48819&tid=4421&ha=1518210181&r=1068 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco ePe Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2022 22 godziny temu, mariusosiemdzie napisał: Witam a ja polecam buka, jeśli ktoś jeszcze nie ma konta: -legendarna oferta na start 1554zł z kodem SUPERBET m.in. 20zł za pobranie aplikacji -codzienny spin z możliwością wykręcenia darmowego bonusu nawet 2k - superprzewaga -super game Jackpot 50k w puli nagród I wiele innych świetnych dodatków https://leadstar.pl/c?pid=48819&tid=4421&ha=1518210181&r=1068 A ja nie polecam. Niskie kursy, koło SuperSpin, które nie daje żadnych bonusów pomimo robienia depozytów. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusosiemdzie Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2022 Żaden buk nie jest doskonały. Z czterech buków pozostałem przy SuperBet. Co do SuperSpin to nie będe się sprzeczał bo wiem z opini innych, że różnie to wygląda. Mi dosyć często coś wpadało a najwięcej 30zl. Od kilku tygodni niestety nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 31 Styczeń 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2023 Na superbecie wystartowała nowa darmowa gra Super Starcie Za maksymalną ilość osób w lidze jest procentowy boost do zdobytych punktów. Jeśli twoja liga liczy od 6 do 10 graczy, podniesiemy ten wynik o 10%. Jeśli w twojej lidze jest 11-15 graczy, poprawimy ten wynik o 20%. Jeśli w twojej lidze jest 16-20 graczy, podniesiemy ten wynik o 30%. Kod mojej ligi 65a3f2a0. Zapraszam. Więcej info na stronie bukmachera w zakładce Super Starcie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2023 Z tego co widzę to ja mam komplet już 20 osób a więc ktoś też może wrzucić swój kod ligi bo zgodnie z regulaminem można brać udział w 5 ligach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Luty 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2023 no to ja wbije szaraczek ekipa zielonych zapraszam 83ab055f Udostępnij poniższy link, aby zaprosić znajomych do swojej ligi i zwiększyć szansę na wygraną: https://superbet.onelink.me/Tegf?pid=in_app_share&c=super_duel&deep_link_value=super_duel.liga_invite&deep_link_sub1=eyJwaW5Db2RlIjoiODNhYjA1NWYifQ==&af_web_dp=https%3A%2F%2Fsuperbet.pl%2Fsuper-starcie%3FpinCode%3D83ab055f%26path%3Dleagues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNDRE Napisano 3 Luty 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2023 Kontynuujac nazwa mojej ligi w Superbet to Potencjalni kod - 316c6eaa Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2023 ma ktoś jeszcze miejsce w swojej lidze ? chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykpch Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2023 Nowa liga można dołączyć założona 18 Marca: b28ec3e9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2023 Udostępnij poniższy link, aby zaprosić znajomych do swojej ligi i zwiększyć szansę na wygraną: https://superbet.onelink.me/Tegf?pid=in_app_share&c=super_duel&deep_link_value=super_duel.liga_invite&deep_link_sub1=eyJwaW5Db2RlIjoiODNhYjA1NWYifQ==&af_web_dp=https%3A%2F%2Fsuperbet.pl%2Fsuper-starcie%3FpinCode%3D83ab055f%26path%3Dleagues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi