INTELOWIEC Napisano 23 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty @Gruby Zakładam temat, bo nie ma na temat tegu legalnego buka nic, ale jeśli gdzieś jest i przeoczyłem lub jeśli nie chcesz tematów osobnych na temat tego buka, to przenieś/skasuj i nie ma żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 23 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty Póki co mają codzienną opcję zakręcenia kołem (można zakręcić raz dziennie) i wpadają czasem różne nagrody (między 5-30 PLN) bez konieczności robienia jakichś dodatkowych depozytów, także można się pobawić. W wypadku dużego szczęścia można trafić Jackpota 2 000 PLN do obrotu. Do tego totolotek cotygodniowy dla każdego zarejestrowanego użytkownika i za wytypowanie bezbłędnie pięciu wyników spotkań (tak, wiem, jakie jest tego prawdopodobieństwo, ale zdarzyć się może ) 250 000. Do tego za 4, 3 lub 2 pula do podziału i jakieś grosze mogą wpaść, a za jeden wynik 2 PLN gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec fajne maja te przewagi co rozliczają nie zależnie od wyniku 2 gole itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień Nowa promocja SUPERBOX.Kalendarz przez cały kwiecień. Mi wpadł dziś bonus 5zł https://superbet.pl/superbox 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 13 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień Niestety kręcę i kręcę tym kołem i chyba od miesiąca nic nie wpadło - pewnie tylko na początku dają po parę groszy na ogarnięcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień @INTELOWIEC te koło to wiesz jednemu daje potem zabiera ale bromocji troszkę maja najlepsza z jecpotem tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 9 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Co jest najśmieszniejsze, to poprzedniego posta napisałem 13 kwietnia i kręcę raczej codziennie i codziennie nie ma nic To tak ku przestrodze dla tych, co w kasynach internetowych lubią pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi