old_Waciak Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Zapraszam do dyskusji na temat zaistniałej ostatnio sytuacji w polskiej piłce nożnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Flick Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 a więc ja zaczne... PZPN PZPN je... je... PZPN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luckyluck Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. za grosz wstydu nie maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigbraine777 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 lesne dziadki z betonowego lasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Odbiorą nam to euro czy nie? Bo jak tak to 500 zł na mnie czeka w Bet-at-home Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczureK Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 ja jestem zaczyszczeniem tego gowna w PZPNie tylko nie kosztem Euro a kosztem eMS 2010 bo wedlug mnie z taka gra i tak tam nie zagoscimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. za grosz wstydu nie maja wstyd? to raczej niepolskie Jeżeli ma tak dalej być to może i lepiej na jakiś czas odwołać wszystko,może to przemówi do rozumu tym wszystkim,którzy tam nic nie robią tylko pierdzą w stołki.Żeby PZPN zaczął normalnieć to trzeba wszystkich ludzi wywalić,od fundamentów,wprowadzić nowe zasady,pomysły,jednym słowem rewolucja Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczureK Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 a i szkoda Lecha by nie zagrali w Pucharach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzybek Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. jakbyś miał taki hajs z tego to też byś się trzymał stołka rękoma i nogami . Ich tak naprawdę wali to czy oni są tak wyzywani czy tak , pieniądze im całkowicie przysłoniły obraz . Tam każdy trzyma każdego . Trzeba by całkowicie rozwiązać ten durny PZPN i wszystko od nowa pozakładać . Wtedy może by to się jakoś oczyściło Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Tam każdy trzyma każdego . Bo kazdy na kazdego ma jakiegos "haka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzybek Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Bo kazdy na kazdego ma jakiegos "haka" otóż to tutaj potrzeba wieloletniej odbudowy , bo jest takie bagno , że w przeciągu kilku miesięcy się z tego nie da wyjść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luckyluck Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 jakich kilku lat.. można to zrobić szybko i sprawnie w ciągu pół roku, a nawet szybciej.. pierwsza i zasadnicza sprawa to to aby nikt z obecnych w władzach związku a także okręgowych nie mógł kandydować i krótka piłka.. nowe twarze się pojawią.. tylko u nas to nigdy się nie stanie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_Waciak Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Jednak c**j mnie strzeli Myślałem, że Ten cały minister sportu ma więcej jaj Betony z PZPN koryto mają zapewnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luckyluck Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 nom po uju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts