old_Waciak Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 Zapraszam do dyskusji na temat zaistniałej ostatnio sytuacji w polskiej piłce nożnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 a więc ja zaczne... PZPN PZPN je... je... PZPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. za grosz wstydu nie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 lesne dziadki z betonowego lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 Odbiorą nam to euro czy nie? Bo jak tak to 500 zł na mnie czeka w Bet-at-home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 ja jestem zaczyszczeniem tego gowna w PZPNie tylko nie kosztem Euro a kosztem eMS 2010 bo wedlug mnie z taka gra i tak tam nie zagoscimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. za grosz wstydu nie maja wstyd? to raczej niepolskie Jeżeli ma tak dalej być to może i lepiej na jakiś czas odwołać wszystko,może to przemówi do rozumu tym wszystkim,którzy tam nic nie robią tylko pierdzą w stołki.Żeby PZPN zaczął normalnieć to trzeba wszystkich ludzi wywalić,od fundamentów,wprowadzić nowe zasady,pomysły,jednym słowem rewolucja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 a i szkoda Lecha by nie zagrali w Pucharach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 4 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2008 dlaczego dziadki nie podadzą się wszyscy do dymisji tak jak mafijni włosi.. jakbyś miał taki hajs z tego to też byś się trzymał stołka rękoma i nogami . Ich tak naprawdę wali to czy oni są tak wyzywani czy tak , pieniądze im całkowicie przysłoniły obraz . Tam każdy trzyma każdego . Trzeba by całkowicie rozwiązać ten durny PZPN i wszystko od nowa pozakładać . Wtedy może by to się jakoś oczyściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Tam każdy trzyma każdego . Bo kazdy na kazdego ma jakiegos "haka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Bo kazdy na kazdego ma jakiegos "haka" otóż to tutaj potrzeba wieloletniej odbudowy , bo jest takie bagno , że w przeciągu kilku miesięcy się z tego nie da wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 jakich kilku lat.. można to zrobić szybko i sprawnie w ciągu pół roku, a nawet szybciej.. pierwsza i zasadnicza sprawa to to aby nikt z obecnych w władzach związku a także okręgowych nie mógł kandydować i krótka piłka.. nowe twarze się pojawią.. tylko u nas to nigdy się nie stanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 7 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2008 Jednak c**j mnie strzeli Myślałem, że Ten cały minister sportu ma więcej jaj Betony z PZPN koryto mają zapewnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2008 nom po uju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi