Guest Lisek6 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Z tego względu, iż jestem nowiuśkim użytkownikiem owego forum, z tego miejsca pragnę wszystkich tutejszych maniaków bukmacherki serdecznie przywitać, a także z góry przeprosić za wtopy, którymi grozi zapożyczenie typów mojego autorstwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lisek6 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Po solidnej dawce dramaturgii w dniu wczorajszym siadł kupon mojego autorstwa, który opierał się na zwycięstwach Hamburgera, Valencii, a także Milanu. Co prawda "Rossnerich" podparłem dla świętego spokoju, ale jak wszyscy wiemy, Miedolańczycy i tak odnieśli zwycięstwo za sprawą bramki słynnego Szewy. W wyniku 'zaizowania' (czyt. izi ) wspomnianego kuponu, z kapitału 80 zł, zrobił się budżet oscylujący w kwocie 200 zł i właśnie od tej kwoty zapczynam Kto wie, czy z półtora bańki nie wypłacę, bo wygrzebałem na allegro naprawdę świetne buty, ale co tam... Jak z 20 zł udało się zrobić 200, to i z 50 zł uda się pół patyka Grunt to pozytywne myślenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lisek6 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Swoją drogą szkoda, że nie można edytować postów, gdyż już dopatrzyłem się kilku literówek w powyższych moich wypowiedziach, a niestety nie mogę ich zmienić, choć szpeci i to strasznie... Przechodząc do sedna sprawy: Kupon Nr 1 Lech Poznań - Legia Warszawa Typ: 1x Kurs: 1,29 Sunderland - Arsenal Typ: 2 Kurs: 1,57 Blackburn - Manchester United Typ: 2 Kurs: 1,57 Cagliari - Milan Typ: 2 Kurs: 1,42 Valladolid - Valencia Typ: x2 Kurs: 1,28 Stawka: 19,80 PLN Ew. wygrana: 114 PLN P.S. Troszeczkę dużo tych dwójek, ale powinno być dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lisek6 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Kupon Nr 2 Gagliari - Milan Typ: 2 Kurs: 1,42 Blackburn - Manchester Utd Typ: 2 Kurs: 1,55 Valladolid - Valencia Typ: 2 Kurs: 2,10 Lech Poznań - Legia Warszawa Typ: 1x Kurs: 1,29 Stawka: 20 PLN Ew. wygrana: 115 PLN Podaję z lekkim poślizgiem, gdyż wczoraj internet szwankował ;] Kupon Nr 3 Portsmouth - Stoke Typ: 1 Kurs: 1,60 Everton - Newcastle Typ: 1x Kurs: 1,17 Sevilla - Ath. Bilbao Typ: 1 Kurs: 1,42 Stawka: 20 PLN Ew. wygrana: 55 PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts