Gość Lisek6 Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Z tego względu, iż jestem nowiuśkim użytkownikiem owego forum, z tego miejsca pragnę wszystkich tutejszych maniaków bukmacherki serdecznie przywitać, a także z góry przeprosić za wtopy, którymi grozi zapożyczenie typów mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lisek6 Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Po solidnej dawce dramaturgii w dniu wczorajszym siadł kupon mojego autorstwa, który opierał się na zwycięstwach Hamburgera, Valencii, a także Milanu. Co prawda "Rossnerich" podparłem dla świętego spokoju, ale jak wszyscy wiemy, Miedolańczycy i tak odnieśli zwycięstwo za sprawą bramki słynnego Szewy. W wyniku 'zaizowania' (czyt. izi ) wspomnianego kuponu, z kapitału 80 zł, zrobił się budżet oscylujący w kwocie 200 zł i właśnie od tej kwoty zapczynam Kto wie, czy z półtora bańki nie wypłacę, bo wygrzebałem na allegro naprawdę świetne buty, ale co tam... Jak z 20 zł udało się zrobić 200, to i z 50 zł uda się pół patyka Grunt to pozytywne myślenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lisek6 Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Swoją drogą szkoda, że nie można edytować postów, gdyż już dopatrzyłem się kilku literówek w powyższych moich wypowiedziach, a niestety nie mogę ich zmienić, choć szpeci i to strasznie... Przechodząc do sedna sprawy: Kupon Nr 1 Lech Poznań - Legia Warszawa Typ: 1x Kurs: 1,29 Sunderland - Arsenal Typ: 2 Kurs: 1,57 Blackburn - Manchester United Typ: 2 Kurs: 1,57 Cagliari - Milan Typ: 2 Kurs: 1,42 Valladolid - Valencia Typ: x2 Kurs: 1,28 Stawka: 19,80 PLN Ew. wygrana: 114 PLN P.S. Troszeczkę dużo tych dwójek, ale powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lisek6 Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Kupon Nr 2 Gagliari - Milan Typ: 2 Kurs: 1,42 Blackburn - Manchester Utd Typ: 2 Kurs: 1,55 Valladolid - Valencia Typ: 2 Kurs: 2,10 Lech Poznań - Legia Warszawa Typ: 1x Kurs: 1,29 Stawka: 20 PLN Ew. wygrana: 115 PLN Podaję z lekkim poślizgiem, gdyż wczoraj internet szwankował ;] Kupon Nr 3 Portsmouth - Stoke Typ: 1 Kurs: 1,60 Everton - Newcastle Typ: 1x Kurs: 1,17 Sevilla - Ath. Bilbao Typ: 1 Kurs: 1,42 Stawka: 20 PLN Ew. wygrana: 55 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi