Alibaba Napisano 28 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2021 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2022 Liga Mistrzów CONCACAF Comunicaciones - Colorado Typ: 2 Kurs: 2.00 FC Motagua - Seattle Typ: 2 Kurs: 2.16 STS Rozpoczęły się zmagania w LM strefy CONCACAF więc trochę wypocin na ten temat. Po ostatnich dwóch nockach na postanowiłem napisać o tych kolejnych które będą tej nocy. Otóż spotykają sie przedstawiciele MLS z ekipami z Gwatemali i Hondurasu. Nie ulega wątpliwości przzynajmniej jak dla mnie obie ekipy z USA są zdecydowanie lepsi od swoich rywali i każdy inny wynik poza zwycięstwami Colorado i Seattle będą mega niespodziankami dlatego postanowiłem parę groszy zainwestować w te dwa spotkania. Chodziły mi po głowie również handicapy po zacnych kursach 3.85(Colorado) i 4.20(Seattle) ale zachłannym być nieładnie tak więc zostajemy przy czystych winach ekip z MLS Wyniki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 1 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2022 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna Salwador Godzina: 02:30 Spotkanie: Chalatenango - Jocoro Typ: X2 Kurs: 1,88 Bukmacher: Fortuna Tym razem spróbuje szczęścia w totalnej egzotyce tak więc przed użyciem proszę zapoznać się z ulotką lub zapytać farmaceutę ... Do rzeczy .. nie wiem o co kaman z kursami bo .. wiadomo liga z gatunku totalnej egzotyki dla większości ale jednak spróbuje. Goście w grupie zajmują póki co miejsce lidera i zdecydowanie lepiej radzą sobie od rywali i to jest w sumie główny powód gry na Jocoro. Być może jestem w błędzie i nic z tego nie będzie bo spoglądając na H2H widać,że raczej każda z drużyn u siebie wygrywa no ale wiadomo, że każda passa kiedyś się kończy. Może to właśnie będzie dziś?! Ja próbuje pograć na gości z remisem bo po mojemu kurs zbyt wysoki Wynik: 0:0 Edytowane 2 Październik 2022 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi