Jump to content

Propozycja (nie) do odrzucenia

amciek
 Share

Recommended Posts

Witam ponownie Cenzorów :))

Tym razem mam następującą propozycję, która narodziła się po dyskusji na shoutboxie. Proponuję nowy forumowy konkurs a mianowicie :

Drużynowe mistrzostwa forum yourbet !!!!!!!!!!!!!!

Na czym rzecz polega ?

Coś na wzór tej waszej "elity" dla Prosów %-) z tym że, tutaj do gry wystartują drużyny 3-4 osobowe. Wpisowe od każdej osoby 50-100 zł, jak będzie więcej chętnych tj min 50 osób wpisowe może być w granicach 20-30 zł. Co dalej ? A no te nasze drużynki toczą boje w minilidze każdy z każdym. Zresztą pozostałe niuanse regulaminowe wyklarują się po tym jak zbierzemy chętnych. Aha, jeszcze jedno. Przydałaby się jakaś kasa od sponsora na zachętę, tu ukłon w stronę Grubego :)) Minimum 300 PLN myślę. Zapraszam do dyskusji.

tyle ze z doswiadczenia wiem ze,

1) "złożenie" drużyn raczej niewykonalne

2) znalezienie wystarczającej ilości osób chętnych na grę w konkursie z wpisowym takim o jakim mowa - niewykonalne

:bz:

Spokojnie, poczekajmy aż się trochę więcej osób wypowie, jak nadmieniłem wcześniej wpisowe można odpowiednio zmniejszyć, tak żeby zebrać więcej osób. Iras :wa: tak nie zagrasz, bo nie masz za co :bz: Minimum to 12 osób czyli 4 drużyny. Myślę, że taką ilość osób jesteśmy w stanie zebrać.

Guest Krzysiekow

Do grupy Irasa zaliczyć jeszcze musimy Flicka Herr :/ - bo groszem dziad nie śmierdzi ... :bz:%-)

co do pomysłu uważam że jest wyborny i chętnie zagram oczywiście :)):piwo1:

Czyli mamy już 5 osób, kolejne już wkrótce się dołączą. Szczególnie liczę na Szypola, Pershinga, Grubego, Iwana, Dareckiego ( o ile będą mieli czas). Na innych oczywiście też :))