amciek Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Witam ponownie Cenzorów Tym razem mam następującą propozycję, która narodziła się po dyskusji na shoutboxie. Proponuję nowy forumowy konkurs a mianowicie : Drużynowe mistrzostwa forum yourbet !!!!!!!!!!!!!! Na czym rzecz polega ? Coś na wzór tej waszej "elity" dla Prosów z tym że, tutaj do gry wystartują drużyny 3-4 osobowe. Wpisowe od każdej osoby 50-100 zł, jak będzie więcej chętnych tj min 50 osób wpisowe może być w granicach 20-30 zł. Co dalej ? A no te nasze drużynki toczą boje w minilidze każdy z każdym. Zresztą pozostałe niuanse regulaminowe wyklarują się po tym jak zbierzemy chętnych. Aha, jeszcze jedno. Przydałaby się jakaś kasa od sponsora na zachętę, tu ukłon w stronę Grubego Minimum 300 PLN myślę. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Pomysł ok,ja bym zagrał,niech inni się wypowiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 jeden z lepszych pomysłów osatatnio Ja oczywiście jak najbardziej sem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 tyle ze z doswiadczenia wiem ze, 1) "złożenie" drużyn raczej niewykonalne 2) znalezienie wystarczającej ilości osób chętnych na grę w konkursie z wpisowym takim o jakim mowa - niewykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Pozamiatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 zniszczyl jego dziecieca psychike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Spokojnie, poczekajmy aż się trochę więcej osób wypowie, jak nadmieniłem wcześniej wpisowe można odpowiednio zmniejszyć, tak żeby zebrać więcej osób. Iras tak nie zagrasz, bo nie masz za co Minimum to 12 osób czyli 4 drużyny. Myślę, że taką ilość osób jesteśmy w stanie zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Do grupy Irasa zaliczyć jeszcze musimy Flicka Herr - bo groszem dziad nie śmierdzi ... co do pomysłu uważam że jest wyborny i chętnie zagram oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 izi call. moze jakies footbaal typer manager, czy cos zalozymy, 4 kapitanow, kompletuje druzyne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Czyli mamy już 5 osób, kolejne już wkrótce się dołączą. Szczególnie liczę na Szypola, Pershinga, Grubego, Iwana, Dareckiego ( o ile będą mieli czas). Na innych oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Grubego Sie chyba przeliczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Gruby ni ma czasu, praca, dom rodzina, dzieci z pod przedszkola, wyrywa nie ma letko hopina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Iwana, jak to napisałem w elicie: "dodatkowa kasa zawsze się przyda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi